;
تازه هااخبار روز

کشف شمشیر برنزی رامسس دوم فرعون مصر باستان در ۳۳۰۰ سال قبل(+عکس)

کشف شمشیر برنزی رامسس دوم فرعون: وزارت فرهنگ مصر اعلام کرد باستان‌شناسان در این کشور شمشیری را کشف کرده‌اند که متعلق به رامسس دوم بوده است.با بخش تازه ها از مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.

این مطلب را هم ببینید: پیش از اختراع صابون، مردم چگونه خود را تمیز می‌کردند؟

کشف شمشیر برنزی رامسس دوم فرعون

این شمشیر برنزی که نام پادشاه سرشناس دنیای باستان روی بدنه آن مهر شده است، در یک قلعه نظامی باستانی به نام «تل العبقین» واقع در استان بحیره در شمال شرقی مصر در جنوب اسکندریه مدفون شده بود.

به گزارش یورو نیوز، رامسس دوم یا رامسس کبیر، مقتدرترین و مشهورترین فرعون مصر باستان از دودمان نوزدهم فراعنه است که از سال ۱۲۷۹ تا ۱۲۱۳ پیش از میلاد بر این سرزمین فرمانروایی می‌کرد.

سلطنت ۶۶ ساله او اوج قدرت و شکوه مصر باستان در نظر گرفته می‌شود. وی که به دلیل مهارت نظامی خود شهرت دارد، بیش از ۱۵ لشکرکشی موفق را سازماندهی کرد و تسلط مصر را در سراسر شام و سرزمین نوبه تثبیت ساخت.

کشف شمشیر برنزی رامسس دوم فرعون-2

دکتر سعید الحرادلی، که هدایت گروهی از باستان‌شناسان را در حفاری‌ها بر عهده داشت، گفت که العبقین (جایی که شمشیر در قلعه نظامی آن کشف شد) سربازان را در خود جای داده بود و انبارهایی برای اسلحه، غذا و تدارکات در آن وجود داشت.

در کاوش‌های اخیر بقایای سفال‌های بزرگ حاوی استخوان‌های ماهی و حیوانات و دیگ‌های خمره‌ای که برای پخت و پز استفاده می‌شد، به همراه وسایل شخصی مانند عاج، کوزه‌های عقیق و مهره‌های قرمز و آبی در محل پیدا شده است.

وزارت فرهنگ مصر می‌گوید این قلعه برای محافظت از مرز شمال غربی مصر در برابر حملات قبایل لیبی و مردم دریا ساخته شده بود و یکی از نقاط استقرار کلیدی برای ارتش آن زمان محسوب می‌شد.

باستان‌شناسان همچنین در جریان حفاری‌ها گاوی را کشف کردند که در پادگان دفن شده بود. گاوها در مصر باستان نماد قدرت، فراوانی و رفاه بودند.

این مطلب را هم ببینید: آموزش برداشت توکن‌های راکی ربیت و قیمت توکن‌ها اعلام شد!

کشف شمشیر برنزی رامسس دوم فرعون-1

همچنین دو بلوک سنگ آهک نیز پیدا شده است که یکی از آن‌ها کتیبه‌ای از شاه رامسس دوم به خط هیروگلیف را بر روی خود دارد.

هرچند از رامسس دوم آثار نظامی متعددی به جا مانده است، با این حال وی صرفاً یک جنگجو نبود. او از طریق ساخت و سازهایی به یاد ماندنی، میراث بزرگی از خود به جا گذاشت.

مورخان می‌گویند رامسس دوم دیدی فراتر از عصر خود داشت و دستور ساخت شهرها، معابد و بناهای تاریخی الهام‌بخشی را در سراسر مصر، نظیر معبد کرنک و ابوسمبل در روستای نوبه، صادر کرد. امروزه صدها مجسمه عظیم از او را می‌توان در سراسر مصر یافت.

رامسس دوم در ۹۰ یا ۹۱ سالگی درگذشت و در دره پادشاهان به خاک سپرده شد. مومیایی او بعداً توسط باستان‌شناسان در انبار سلطنتی کشف شد و اکنون در موزه ملی تمدن مصر در قاهره به نمایش گذاشته شده است.

این مطلب را هم ببینید: بیشتر مهاجران ایرانی کجای دنیا به سر می‌برند؟

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 12 =

دکمه بازگشت به بالا