پوشش زنان در برزخ این شکلی است+ وضعیت محرم و نامحرم+ عکس
پوشش زنان در برزخ این شکلی است: یکی از سوالات رایج درباره بهشت و جهنم و عالم برزخ این است که در آن جا زنان و مردان چه پوششی دارند و روابط زن و مرد به چه صورت است. در این مطلب به روایت ها و تفسیرهایی که در این زمینه وجود دارد اشاره خواهیم کرد.
با بخش گوناگون مجله گفتنی همراه شوید.
این هم جالبه: ترفندهای مقابله با بی خوابی؛ چگونه بدون احساس خستگی از خواب بیدار شویم؟
پوشش زنان در برزخ این شکلی است
پوشش زنان در برزخ این شکلی است: خداوند متعال برای آدم، حوا و ذریهای ایشان، از همان بدو خلقت لباس قرار داد. چه لباس معنوی و چه لباس مادی. آدم و حوا (علیه السلام ) نیز قبل از هبوط به زمین و حیات مادی، به لباسهایی از «نور» پوشیده شده بودند. پس از هبوط به دنیای مادی نیز مکلف به پوشاندن روح خود به لباس تقوا و بدن خود به لباس مادی شدند.
پوشش زنان در برزخ این شکلی است: در آخرت نیز هم برای اهل جهنم لباسهای آتشین وجود دارد و هم برای اهل بهشت، لباسهایی از نور، حریر و استبرق و … وجود دارد و کسی عریان نیست.
در آیات ذیل به انواع لباس معنوی و نیز لباس پوششی برای اهل بهشت و اهل جهنم تصریح شده است:
خدا کسانى را که ایمان آورده و کارهاى شایسته کردهاند در باغهایى که از زیر [درختان] آن نهرها روان است درمىآورد در آنجا با دستبندهایى از طلا و مروارید آراسته مىشوند و لباسشان در آنجا از پرنیان است(الحج، 23).
آنانند که بهشتهاى عدن به ایشان اختصاص دارد که از زیر [قصرها]شان جویبارها روان است در آنجا با دستبندهایى از طلا آراسته مىشوند و جامههایى سبز از پرنیان نازک و حریر ستبر مىپوشند در آنجا بر سریرها تکیه مىزنند چه خوش پاداش و نیکو تکیهگاهى.
اگر چیزی در دنیا حرام شمرده شده، چون خبث و پلیدی و ناپاکی دارد .اگر چیزی پاک و طیب و گوارا و مفید بوده و پاکی آور باشد، حرام نمی گردد.هرچند ممکن است که برخی امور در دنیا به دلیل محدودیت های این عالم حرام شده باشند اما ماهیت کلی اموری که حرام شده، آن است که اساسا با فطرت و حقیقت وجودی انسان همخوانی ندارد(الکهف، 31)
این دو [گروه] دشمنان یکدیگرند که درباره پروردگارشان با هم ستیزه مىکنند و کسانى که کفر ورزیدند جامههایى از آتش برایشان بریده شده است [و] از بالاى سرشان آب جوشان ریخته مىشود. (الحج، 19)
محرم و نامحرم در بهشت:
پوشش زنان در برزخ این شکلی است: نه فقط محرم و نامحرم، بلکه تمامی شریعت (احکام) مربوط به زندگی بشر در عالم طبیعت و دنیاست. در قیامت نماز، روزه و حج و طهارت که در شریعت آمده وجود ندارد. لذا شریعت حتی در عالم تمثیل (حیات برزخی یا خواب) نیز وجود ندارد.
در آخرت، نه قوانین طبیعت حاکم است و نه روابط آن. لذا موضوعی به نام پدر، مادر، همسر، فرزندان و نسبتهای سببی و نسبی که موجب دستهبندی محرم و نامحرم میگردد وجود ندارد. چرا که برای حشر در آخرت، کسی از نطفهی کسی به وجود نمیآید و از رَحِم دیگری زاده نمیشود که نسبت به دیگران محرم شود یا نامحرم؛ بلکه همگان (مثل حضرت آدم و حوا علیهما السلام)، مجدداً از خاک خلق و حشر میگردند و هر کدام مستقلاً یک انسان هستند.
چگونگی پوشش زنان در بهشت
پوشش زنان در برزخ این شکلی است: در مورد پوشش زنان بهشتی، در قرآن به اصل پوشش بهشتیان و لباس های زیبا و با شکوه آن ها اشاره شده، اما اینکه کیفیت چگونه است و روابط مردان و زنان چگونه است، دقیقاً برای ما مشخص نیست؛ آنچه مسلم است در بهشت تکلیفی وجود ندارد.
افراد مکلف به انجام دستورات دینی نیستند. از طرف دیگر زمینه و بستر و میل به انجام گناه و کاری که برخلاف عقل و فطرت است، هم وجود ندارد.
به علاوه زمینه ارتباط با دیگران بدون میل خود فرد وجود ندارد.
طبق دیدگاه بزرگان هر کس در بهشت در بهشت خاص خود که عرض آن از آسمان و زمین بیش تر است، ساکن است.
در مملکت با شکوه و بی نظیر خود به سر می برد؛ بنابراین در حالت عادی و در برابر خدمتگزاران و همسران و فرزندان خود نیازی به پوشش و حجاب برای زنان بهشتی وجود ندارد.
پوشش زنان در برزخ این شکلی است: البته زمینه ارتباط و مراوده با دیگر بهشتیان وجود دارد، اما چنان که گفته شد توضیح دقیقی در خصوص کیفیت پوشش بهشتیان وجود ندارد.