پیش بینی نیوتن از پایان دنیا در سال 2060 و درگیری یأجوج و مأجوج واقعی خواهد شد؟
پیش بینی نیوتن از پایان دنیا: ماجرای پیش بینی پایان دنیا در سال ۲۰۶۰ توسط نیوتن دانشمند برجسته و استدلال علمی آخرالزمان و آخر جهان توسط او را می خوانید.
ماجرای پیش بینی نیوتن از پایان دنیا:
اسحاق نیوتن، دانشمند افسانه ای انگلیسی که نامش را در کتاب های دیفرانسل و انتگرال و فیزیک زیاد شنیده اید به خاطر کمک های پیشگامانه اش در علوم ریاضیات و فیزیک شناخته می شود. بسیاری از اکتشافات و نظریه های او پایه و اساس درک علمی مدرن هستند با این حال، بسیاری نمی دانند که نیوتن فقط یک دانشمند نبود، بلکه یک مرد عمیقاً مذهبی نیز بود.
نیوتن بخش قابل توجهی از زندگی خود را صرف مطالعه کتاب مقدس و تلاش برای کشف اسرار آن کرد، در میان بسیاری از باورهای وی یک پیشگویی بود که به دور از دید دیگران آن را نوشت که از او با آن ذهن علمی، عجیب به نظر می رسد.
اسحاق نیوتن در این نوشته های خود پیش بینی کرد که جهان در سال ۲۰۶۰ به پایان می رسد! اما چه چیزی او را به چنین نتیجه ای آخرالزمانی سوق داده بود؟ استدلال او چه بود؟ در ذهن نیوتن، این پیش بینی مانند همه کارهای او -بر اساس محاسبات و مشاهدات دقیق بود یا نه؟
پیش بینی آخر دنیا، استدلال علمی یا مذهبی ؟
همان طور که گفته شد نیوتن بیش از هر عنوان دیگری یک دانشمند بود، ویژگیهای بارز استعداد او در علم، شامل آزمایشهای دقیق، مهارتهای مشاهدهای زیرکانه و استدلال منطقی اش بود و این امر او را به یک چهره کلیدی در دوره انقلاب علمی تبدیل کرد. دستاوردها و تأثیرات نیوتن در زمینه های مختلف علمی، جایگاه او را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین دانشمندان تاریخ تثبیت کرده است.
مشارکت های او در زمینه فیزیک شامل قوانین حرکت و گرانش، پایه و اساس مکانیک کلاسیک را بنا نهاد، در اپتیک، پیشرفت ها و اکتشافات بیشتری کرد و بعدا تلسکوب بازتابی را ساخت.
نیوتن همچنین نقش مهمی در توسعه ریاضیات مدرن داشت، مشارکت های او در این زمینه ها، راه را برای بسیاری از پیشرفت های علمی هموار کرد با این حال، در میان بیشمار افکار، استدلالها و اعلامیههای او، یک پیشبینی کوچک و تقریباً کشفنشده، در نزد عموم، اشتباهی بیجا تلقی میشود! مردم می پرسند واقعا چرا اسحاق نیوتن پیش بینی کرد که جهان در سال ۲۰۶۰ به پایان می رسد؟
داستان پایان دنیا در سال ۲۰۶۰ از کجا شروع شد
در سال ۱۹۶۹ میلادی، مجموعهای از نوشتههای این دانشمند مشهور که در محلی مخفی در خانه موسوم به «ارل پورتسموث» کشف شد، نشان میداد که وی معتقد است که آخرالزمان دقیقاً ۱۲۶۰ سال پس از تأسیس امپراتوری مقدس روم خواهد بود و دنیا در این تاریخ به اتمام میرسد.
در نامهای که سال ۲۰۰۷ میلادی در دانشگاه اورشلیم (بیتالمقدس) به نمایش گذاشته شد، موضوع پیشگویی نیوتون در مورد پایان جهان مطرح شده و مورد توجه رسانهها قرار گرفت، او در این نامه ادعا میکند از متون کتاب مقدس دانیال نبی برای محاسبه پایان جهان کمک گرفته است.
پیش بینی آخرالزمانی نیوتن در یک نسخه خطی کمتر شناخته شده در سال ۱۷۰۴ نوشته شد، متن زیر که به صورت رمزی نوشته شده است در میان فرمولهای ریاضی و دیگر تفکرات الهیاتی نیوتن به دست آمده است:
«بنابراین زمان ها و نیم زمان ها ۴۲ ماه یا ۱۲۶۰ روز یا سه سال و نیم است، دوازده ماه معادل یک سال و ۳۰ روز معادل یک ماه همانطور که در تقویم سال اولیه انجام میشد، ایام زندگی کوتاه جانداران که برای سالهای پادشاهی زنده گذاشته می شوند، دوره ۱۲۶۰ روزه است، اگر تسخیر کامل سه پادشاه سال ۸۰۰ قبل از میلاد باشد، دوران در سال ۲۰۶۰ پس از میلاد به پایان می رسد. ممکن است دیرتر تمام شود، اما دلیلی نمی بینم که زودتر تمام شود.» نیوتن، ۱۷۰۴.
معلوم نیست نیوتن دقیقا به دنبال بیان چه چیزی بوده است اما آنچه واضح است مقصودش این بوده که سال ۲۰۶۰ پس از میلاد پایان یک عصر است، چه پایان این زمان و چه گذار به دوره ای جدید.
نامه پیش بینی نیوتن از پایان دنیا:
منظور نیوتن از این متن دقیقاً چه بود؟
گنجینه مقالات نیوتن اکنون در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است و آنها بر تفکرات مذهبی او مطالعه می کنند، در جای دیگر این دست نوشته، نیوتن در مورد آخرالزمان مربوط به کتاب مقدس نوشته است. به طور خاص، او از نبرد آرماگدون می گوید و ادعا می کند که این اتفاق بین «یأجوج و مأجوج» (خیر و شر) در پایان جهان رخ خواهد داد.
دانشمندان الهیات و دیگران قرنها پیشبینیهای بزرگی را برای «پایان جهان» انجام دادهاند اما نیوتن بر این باور بوده است که می تواند از طریق ریاضیات و استدلال منطقی برای کشف تاریخ واقعی پایان جهان استفاده کند
این فیلسوف انگلیسی به نظر می رسد متقاعد شده بود که مسیح در این تاریخ باز خواهد گشت و پادشاهی جهانی صلح را تأسیس خواهد کرد، در ذهن نیوتن، کلیسای «فاسد» نیز در این موقع سقوط میکند و سرانجام انجیل واقعی آشکارا خوانده میشود و بر پایه همین اطلاعات، محاسباتش او را به تاریخ دقیق ۲۰۶۰ میلادی رسانده بود.
ریاضی دان یا بدعت گذار؟
اسحاق نیوتن در حالی که تحقیقات علمی خود را انجام می داد، هنوز به عنوان یک فرد کاملاً مذهبی شناخته می شد اما دیدگاه های او با جریان اصلی مسیحیت مطابقت نداشت
نیوتن علیرغم آنکه در یک خانواده انگلیکن (شاخهای از مسیحیت با مرجعیت کلیسای انگلیس) متولد شده بود، ایمان متفاوتی داشت و مسیح را به عنوان خدا قبول نداشت و در عوض، او را به عنوان میانجی الهی بین خدا و انسان می شناخت.
او حتی معتقد بود که پرستش مسیح به عنوان خدا بت پرستی است و آن را یک گناه بزرگ می دانست، در میان این باورهای غیرمعمول، پیش بینی آخرالزمانی او ذهن های زیادی را به خود معطوف کرد.
لازم به ذکر است که نیوتن نیز به طور کلی مخالف تعیین تاریخ برای پایان جهان بود، او نگران بود که این امر مسیحیت را بدنام کند، در زیر جایی که نیوتن نوشته بود که زمان در سال ۲۰۶۰ به پایان میرسد، او همچنین متن دیگری را نوشته بود: «این را نه برای اثبات پایان زمان، بلکه برای توقف پیشگویی های عجولانه مردان خیالباف که مرتباً زمان پایان جهان را پیشبینی میکنند می گویم و با انجام این کار، پیشگوییهای مقدس را بیاعتبار میکنم زیرا پیش بینی های آنها با شکست مواجه می شود، این شایسته ما نیست که زمان ها و فصل هایی را که خدا در سینه خود گذاشته است، بدانیم.»
بنابراین، برخی از محققان نتیجه گرفته اند که در واقع این پیش بینی او برای توقف فرضیههای بیملاحظه دیگرانی بود که اغلب آخرالزمان را در فاصله های نزدیک پیشبینی میکردند و پس از اینکه پیش بینی هایشان غلط از آب در می آمد، اعتبار مسیحیت هم زیر سوال می رفت
ممکن است بزرگی نام نیوتون سبب شود که بسیاری از افراد دچار وحشت شده و به این موضوع باور پیدا کنند که واقعاً قرار است جهان در سال ۲۰۶۰ میلادی یعنی دقیقاً ۱۲۶۰ سال پس از امپراتوری مسیحی روم که بهعنوان امپراتوری مقدس و روم شرقی نیز شناخته میشود، پایان یابد
به خاطر داشته باشید که این روایت مطلقاً علمی نبوده و اگرچه یکی از مشهورترین دانشمندان جهان آن را مطرح میکند، ولی به گفته خود وی، این پیشبینی متأثر از محاسبات و مطالعات علمی نبوده و تنها از برخی متون کتاب مقدس عهد عتیق و دانیال نبی الهام گرفته که خود این کتابها در طول تاریخ با تغییرات و تحریفهایی همراه بودهاند
در پایان، به نظر می رسد که تنها چند سال تا پایان زمان پیش بینی شده او باقی مانده است، در آن وقت می توانیم در نهایت یک بار برای همیشه درباره پیش بینی نیوتن قضاوت کنیم.
این مطالب هم خیلی جالب هستند:
مادر زن یا مادرشوهر رو مامان صدا بزنیم یا نه؟
هولناک ترین راز زنان قوی: چرا آن ها اتفاقا ضعیف تر هستند؟!
طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه: خوشمزه تر و باکیفیت تر از دکه!
بهترین و ساده ترین روش جمع کردن مو از روی فرش و سرامیک چیست؟
طرز تهیه چای مراکشی و فواید بی نظیر آن: نوشیدنی بهشتی!