اخبار روزتازه ها

این پیامک ها را هرگز در گوشی کلیک نکنید؛ جدی بگیرید!

پیامک های کلاهبرداری: پیام‌های هشدار بانکی دریافت‌شده از طریق پیامک یا واتس‌اپ که از کاربران می‌خواهند داده‌های خود را از طریق لینک موجود در پیام تکمیل یا به‌روزرسانی کنند، کلاهبرداری است و هدف آن سرقت پول شماست.
در دنیای امروزی، یکی از چالش‌ها، کلاهبرداری پیامکی است که به عنوان یک روش متداول برای تقلب و سرقت پول و اطلاعات مردم شناخته می‌شود. شرکت امنیتی McAfee اخیرا مطالعه‌ای درباره پیام‌های کلاهبرداری در سراسر جهان منتشر کرده که حساب‌های میلیون‌ها کاربر را در معرض سرقت یا هک قرار می‌دهد.

کانال موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه‌ای در پیام رسان ایتا نوشت:

در این مطالعه ۶ پیام خطرناک که کلاهبرداران از طریق پیامک یا واتس اپ برای هک کردن دستگاه‌هایشان یا سرقت پول ارسال می‌کنند، مطرح شده است.

ببینید: توصیه های اسکولز به آنتونی برای بستن دهان منتقدان

پیامک های کلاهبرداری1

1. تو جایزه را بردی!

این پیام ممکن است با تغییرات جزئی نیز همراه باشد، مانند مشخص کردن جایزه برنده شده، اما به احتمال ۹۹ درصد این پیام کلاهبرداری است و هدف آن سرقت پول افراد است.

2. اعلامیه‌ها یا پیشنهادهای شغلی جعلی:

به یاد داشته باشید که پیشنهادهای کاری هرگز از طریق واتس‌اپ یا پیامک ارائه نمی‌شود و هیچ شرکت حرفه‌ای با شما در این پلتفرم‌ها تماس نخواهد گرفت، بنابراین این پیام‌ها کلاهبرداری هستند.

3. پیام‌های هشدار بانکی با لینک:

پیام‌های هشدار بانکی دریافت‌شده از طریق پیامک یا واتس‌اپ که از کاربران می‌خواهند داده‌های خود را از طریق لینک موجود در پیام تکمیل یا به‌روزرسانی کنند، کلاهبرداری است و هدف آن سرقت پول شماست.

4. اطلاعات درباره عملیات خریدی که انجام نداده‌اید:

هرگونه پیام در مورد عملیات خریدی که انجام نداده‌اید کلاهبرداری محسوب می‌شود وهدف اصلی آن هک کردن گوشی موبایلتان است..

5. به روز رسانی اشتراک:

با افزایش پلتفرم‌های الکترونیکی، کلاهبرداران با ارسال پیامک های جعلی درمورد به روزرسانی اشتراک این پلتفرم‌ها ازطریق لینک، سعی می‌کنند دستگاه شما را هک کنند.

6. هشدار امنیتی مربوط به به روز رسانی حساب:

پیام‌های هشدار امنیتی در مورد هر به‌روزرسانی حسابتان درآمازون یا هر شرکت تجارت الکترونیکی نیز تله هستند، لطفا توجه داشته باشید که هرگز این شرکت‌ها از طریق پیامک یا واتس‌اپ برای چنین هشدارهای مهمی با شما تماس نمی‌گیرند.

برایتان جالب خواهد بود

راهکار سوئدی ها برای فرار از تنهایی

پس از 7 روز زنده به گور شدن یوتیوبر معروف، وی با چشمانی اشکبار از تابوت بیرون آمد

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا