سبک زندگیمهارت های زندگی

سوختن نوک برگ گیاهان آپارتمانی

نوک قهوه‌ای و خشکیده و سوخته برگ گیاه، یک منظره ناخوشایند و موضوعی چالش‌ برانگیز در نگهداری گیاهان به‌ صورتی سالم و شاداب است.

نوک قهوه‌ای و خشکیده و سوخته برگ گیاه، یک منظره ناخوشایند و موضوعی چالش‌ برانگیز در نگهداری گیاهان به‌ صورتی سالم و شاداب است. این عارضه، که به اصطلاح سوختگی نوک برگ گیاهان آپارتمانی نامیده می‌شود، نه‌ تنها از زیبایی گیاه در محیط اطراف شما می‌کاهد، بلکه نشان‌ دهنده یک مشکل اساسی در نحوه نگهداری و شرایط محیطی گیاهان آپارتمانی و تزئینی است.

علت سوختن نوک برگ گیاهان آپارتمانی چیست؟
به گزارش پلنت لند، سوختن نوک برگ های گیاهان آپارتمانی، یک علامت هشدار دهنده است که نشان می دهد گیاه در شرایط نامناسبی قرار دارد. این عارضه معمولا به صورت قهوه‌ای شدن، خشک شدن و شکننده شدن نوک و حاشیه برگ‌ها ظاهر می‌شود. در واقع، گیاه با نشان دادن این علائم، به ما نشان می‌دهد که نمی‌تواند به‌درستی آب و مواد مغذی را از ریشه به برگ خود رساند و یا با شرایط محیطی سازگار شود. شناسایی دقیق علت این مشکل، اولین قدم برای درمان و جلوگیری از گسترش آن است. در ادامه مهمترین دلایل را معرفی و مرور کرده‌ایم.

آبیاری نامناسب، علت سوختن نوک برگ گیاهان
آبیاری، مهمترین بخش مراقبت از گیاهان آپارتمانی است. نه آبیاری بیش از حد خوب است و نه آبیاری کم. هر دو حالت می توانند باعث سوختن نوک برگ ها شوند. آبیاری بیش از حد منجر به خرابی با علائم زرد شدن برگ ها (به خصوص برگ های پایینی)، پوسیدگی ریشه، بوی نامطبوع خاک، وجود حشرات ریز در اطراف گلدان می‌شود. مهمترین پیامد منفی آن نیز پوسیدگی کامل ریشه و از بین رفتن گیاه است. راه‌کار پیشگیری این است که قبل از آبیاری، حتما خاک را بررسی کنید. اگر خاک هنوز مرطوب است، صبر کنید تا خشک شود. از گلدانی با زهکشی مناسب استفاده کنید و آبیاری را در فواصل طولانی‌تر انجام دهید. در صورت پوسیدگی ریشه، گیاه را از گلدان خارج کرده و ریشه های پوسیده را جدا و در خاک تازه بکارید. روشهای آبیاری گیاهان را مطالعه کنید.

آبیاری ناکافی با آب بی‌ کیفیت؛ علت سوختن نوک برگ گیاهان
علائم بروز این مشکل، پژمرده شدن برگ‌ها، چروکیده شدن آن‌ها، خشکی خاک، جدا شدن خاک از دیواره گلدان هستند. درصورت عدم درمان، در نهایت شاهد خشک شدن برگ و ساقه گیاهان آپارتمانی و از بین رفتن آن‌ها خواهیم بود. راه حل این مشکل، داشتن برنامه آبیاری منظم و استفاده از آب با کمترین املاح اضافی است. در فصول گرم سال، آبیاری را افزایش دهید و از آبیاری با حجم کم و تعداد دفعات زیاد نیز خودداری کنید. همچنین بهتر است از آب تصفیه شده، آب باران یا آبی که 24 ساعت در ظرفی روباز قرار گرفته شده، استفاده کنید.

منبع: عصر ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا