سبک زندگیمهارت های زندگی

مواد غذایی مهم در ماه رمضان که از افطار تا سحر باید بخورید!

مواد غذایی مهم در ماه رمضان: افراد روزه دار علاوه بر انجام عبادات در این ماه خدا باید به سلامتی خود نیز اهمیت داده و در ماه مبارک رمضان مواد غذایی مهم و مورد نیاز بدن را مصرف کنند تا راحت تر روزه بگیرند و دچار ضعف و یا مشکل سلامتی نشوند. در بخش سبک زندگی از سری مطالب مهارت های زندگی مواد غذایی مهم در ماه رمضان را بشناسید. با مجله گفتنی همراه باشید.

این هم مفیده: بهترین ترفند برای تمیز کردن زردی استکان و لیوان که راحت میشی!

مواد غذایی مهم در ماه رمضان

 

فقط آب نخورید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، خوردن مقدار زیادی آب در سحری و خوابیدن تا صبح، باعث رقیق شدن شیره های معده و بروز مشکلات گوارشی و ریفلاکس می شود.

برای پشت سر گذاشتن ساعت های گرم و طولانی روزه داری هنگام سحر به غیر از آب برای رفع تشنگی از مواد غذایی دیگری مانند انواع میوه ها، کاهو، آب هویج، شیر، هندوانه و… نیز استفاده کنید و چای کمرنگ بنوشید؛ چون چای پررنگ حاوی کافئین زیادی است و کافئین با افزایش دفع ادرار موجب کم آبی و تشنگی می شود.

روزی 3 واحد لبنیات مصرف کنید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، درماه مبارک رمضان سعی کنید به مقدار کافی لبنیات مصرف کنید. در وعده افطار یک لیوان یا حداقل یک استکان شیر ولرم مصرف نمایید و سپس در ساعات پس از افطار برای تنظیم فعالیت دستگاه گوارش ماست و خیار همراه با مقداری نعناع یا شوید و گل محمدی خشک مصرف کنید و در زمان سحر یک لیوان شیر بنوشید تا هم 3 واحد لبنیات توصیه شده در روز را مصرف کرده باشید و هم مانع از تشنگی در طول روز شوید.

مصرف زیاد گوشت سبب بروز تشنگی می شود:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، اگر فکر می کنید برای داشتن توان بیشتر در طول روز باید در وعده سحر از غذاهای گوشتی استفاده کنید؛ در اشتباهید زیرا مصرف زیاد گوشت سبب بروزتشنگی می شود پس توصیه می شود در وعده سحر کمتر از منابع پروتئینی به ویژه گوشت استفاده شود.

مواد غذایی مهم در ماه رمضان2

این هم بدردت می خوره: وسایلی که به خانه انرژی منفی می دهند ولی همه داریم!

کمتر ادویه مصرف کنید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، برای اینکه در طول روز تشنگی شما را اذیت نکند، مصرف غذاهای دارای ادویه و پیاز خام را کاهش دهید زیرا ادویه ها بشدت باعث تشنگی می شود.

مواد غذایی مهم در ماه رمضان3

این هم جالبه: اینطوری جلوی بلوغ زودرس فرزندت رو بگیر!

سبزیجات را در برنامه غذاییتان بگنجانید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، در ماه رمضان سبزیجات را در برنامه غذاییتان بگنجانید و سالاد و سبزی خوردن را از سفره های افطار و سحر حذف نکنید. برای کاهش تشنگی هنگام سحر همراه با وعده غذا چند برگ کاهو مصرف شود زیرا 75 درصد کاهو آب است.

کمتر غذا بخورید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، اگر در ماه رمضان چاق می شوید بیشتر به مقدار غذایتان دقت کنید. متاسفانه بسیاری از ما در ماه رمضان در فاصله افطار تا سحر غذاهای شیرین و چرب استفاده کرده و پرخوری می کنیم و در آخر ماه رمضان دچار چاقی می شویم.

روزه داری برای افرادی که ذخایر چربی زیادی در بدنشان دارند، فرصت مناسبی است. معمولا 4 تا 5 ساعت بعد از سحر، بدن از چربی ها استفاده می کند و به همین دلیل توصیه می شود با کمتر خوردن اجازه دهیم چربی های اضافی از بین برود و چربی های جدید را جایگزین آن نکنیم.

از مصرف میوه ها در سحر غافل نشوید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، برای کاهش حس تشنگی در وعده سحر حتما چند عدد میوه مانند انگور، هلو و زردآلو و… در وعده سحر مصرف شود زیرا میوه ها دارای آب فراوان هستند و موجب کاهش تشنگی می شود.

مواد غذایی مهم در ماه رمضان1

این هم بدردت میخوره: خواص پوست لیمو ترش: ۱۸ کاربرد شگفت انگیز و جالب پوست لیمو که نمی دانستید!

بیش از اندازه نان نخورید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، در ماه رمضان بهتر است 4 تا 5 قطعه نان به اندازه کف دست آماده و تنها از آنها استفاده کنید و بی توجه به نیاز واقعی بدن مقدار زیادی نان نخورید.

توجه زیادی به آب رسانی بدن داشته باشید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، برای آب رسانی بهتر بدن به فاصله افطار تا سحر آب کافی و سبزی و میوه مصرف کنید و برای کاهش تعرق بهتر است کمتر در معرض گرما قرار بگیرید.

کمتر غذای شور بخورید:

مواد غذایی مهم در ماه رمضان، در وعده سحری از خوردن غذاهای شور، آماده و نیمه آماده اجتناب کنید زیرا نمک ها عاملی بر تشدید تشنگی می شوند.

مواد غذایی مهم در ماه رمضان5

این هم جالبه: محلول تمیز کننده خانگی: برق انداختن سه سوته بدون بشور بساب سرامیک ها!

نکات دیگری که باید در زمان سحری رعایت کنید:

1. گرفتن روزه بدون خوردن سحری موجب بروز بیماری ها و عوارضی مانند سردرد و حتی پرخاشگری و عصبانیت می شود.

2. غذای سحری حتما باید کم حجم و ساده باشد و به آرامی خورده شود.

3. وعده سحری باید به آرامی جویده شود، وقتی غذا به صورت نجویده، تند تند و با آب فراوان خورده می شود، بخش عمده ای از آن به صورت هضم نشده دفع می شود و بنابراین تبدیل به انرژی نمی شود. غذای هضم نشده با ورود به روده، توسط باکتری های روده موسوم به فلور هضم می شود و گاز زیادی تولید می کند که نفخ را در پی دارد.

4. لقمه های وعده سحری، کوچک باشد و باید لقمه های بزرگ نگیرید زیرا لقمه های کوچک بهتر جویده و بهتر هضم می شوند. هر لقمه غذا باید 32 بار جویده شود.

5. بین غذا در وعده سحری آب نخورید. مصرف انواع نوشیدنی ها بین خوردن غذا، موجب رقیق شدن آنزیم های هضم کننده می شود و دیگر غذا هضم نمی شود. بعد از اینکه وعده سحری تمام شد می توان آب یا یک لیوان آب جوش با خرما یا یک دمنوش سنتی را میل کرد.

 

این مطالب هم جالبن:

دلیل پژمردگی‌ برگ آگلونما: چرا آگلونما پژمرده و زرد می‌شود؟

نقطه جذابیت چهره زنان از دید همسرشان کجاست؟

عای باطل سحر قوی: سوره ها و آیات قرآنی دفع طلسم

تعمیر لامپ سوخته در 3 سوت | بدون هزینه اضافی لامپارو تعمیر کن!

پروفسور ژاپنی شخصیت هر گروه خونی را مشخص کرده است! | با گروه خونی آدما رو بشناس

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 14 =

دکمه بازگشت به بالا