;
فرهنگ و هنرهنرمندان

مدیر کل و زن و بچه هاش پس از 30 سال + عکس و بیوگرافی

بازیگر مدیر کل و زن و بچه هاش: سریال مدیر کل با نام اصلی خاطرات مدیر کل (به عربی: یومیات مدیر عام) یک مجموعه تلویزیونی کمدی محصول سال ۱۹۹۵ سوریه است. نگارش فیلم‌نامه این مجموعه تلویزیونی از زیاد الریس، مونتاژ آن با خالد دهنی و کارگردانی آن نیز با هشام شربتچی است.

سریال مدیر کل

سریال مدیر کل، سریالی با موضوع کمدی بود. داستان این مجموعه در مورد دکتری است که از سوی وزیر، به او پیشنهاد مدیریت یک اداره دولتی داده می شود. دکتر در ابتدا مخالفت می کند اما تحت فشار خانواده و اطرافیان خود قرار می گیرد. سپس این کار را قبول می کند و در ادامه سریال، به چالش های شغل جدید آقای مدیر کل پرداخته می شود.

او به محض ورود به این منصب، در می یابد که در این اداره، فساد بسیار زیادی وجود دارد. از این رو، برای اثبات این موضوع، مدیر کل تصمیم می گیرد با کمک دوست مورد اعتمادش به نام وحید، که کارگردان است، هر روز با گریمی جدید و داستانی متفاوت وارد اداره شود تا کارمندان خود را بیازماید.

علاوه بر این داستان، برخورد خانواده این مرد پس از مدیر کل شدن از جذاب ترین بخش های سریال به شمار می آید. بیشتر بخش کمدی سریال، به رفتار های همسر مدیر کل بر میگردد. زنی که  به یکباره به همسر مدیر کل تبدیل شده است. فخر فروشی ها، ولخرجی ها و طرز رفتار او، از بخش های شیرین این سریال بود.

سریال مدیر کل، به خوبی از پس نشان دادن فساد ها، فشار های خانواده و عدم مسئولیت پذیری بخش زیادی از کارمندان بر آمد؛ قالب طنز و کمدی این اثر، تاثیرگذاری آن را دوچندان کرد و این سریال را به یکی از ماندگار ترین مجموعه های کشور سوریه و عرب زبانان جهان تبدیل کرده است.

این هم جالبه: حدیث میر امینی روشنک سریال دلنوازان، چه شوهر و بچه ای داره + عکس و بیوگرافی

پخش سریال مدیر کل در ایران

سال ۱۳۸۱ این مجموعه تلویزیونی از سوی «امور دوبلاژ شبکهٔ ۲» در ۲۶ قسمت جهت انجام دوبله و صداگذاری به یکی از مدیران دوبلاژ (محمود قنبری) سپرده شد. در آغاز قرار بر پخش این مجموعه تلویزیونی در رمضان همان سال بود ولی پس از منتفی شدن این زمان، «مدیر کل» در نوروز ۱۳۸۲ به روی آنتن شبکهٔ ۲ رفت. این سریال سوری یکی از محبوب‌ترین سریال‌های کمدی مورد علاقه ایرانی هاست، این سریال در زمستان ۱۴۰۱ از شبکه دوم سیما بازپخش شد. با معرفی هنرمندان از بخش فرهنگ و هنر مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.

تصاویر تغییرات بازیگر مدیر کل و زن و بچه هاش

أیمن زیدان

أیمن غالب شکری الزیدانی یا أیمن زیدان در اول سپتامبر سال ۱۹۵۶ در شهر کوچکی با نام الرحیله در شمال شرق دمشق زاده شد. او در یک خانواده متوسط زاده شد، پدرش غالب زیدان پلیس بود. ایمن دوران کودکی خود را در روستای الرحیله گذراند. بعد از دوران نوجوانی به همراه خانواده بدلیل شغل پدرش به شهر دمشق نقل مکان کردند. او با بازیگر و هنرمند سوری نورمان أسعد ازدواج کرد و حاصل این ازدواج فرزند دختری با نام جودی بود.

بازیگر مدیر کل و زن و بچه هاش 1

این هم جالبه: شیرین کراش سلمان نون خ با استایل زیبای بلوچی + عکس و بیوگرافی

نادین خوری

وی متولد 1959 در سوریه است. بازیگری را در سال 1977 با ایفای نقش در سریال «سفر گمشدگان» آغاز کرد، اما خیلی زود با بازی در فیلم «عشق من، عشق من توت» به نقش های اصلی رسید. او از سال 1983 عضو سندیکای هنرمندان سوریه است.

بازیگر مدیر کل و زن و بچه هاش 2

اندریه سکاف

در 1 ژوئیه 1966 در زبدانی در حومه دمشق به دنیا آمد. او در (1992) از مؤسسه عالی هنرهای دراماتیک در (دمشق) فارغ التحصیل شد. شروع او در نقش (دولامه) در سریال کمدی تاریخی (ابو دولامه) محصول (مرکز هنری دبی) بود و همچنین با شخصیت (بهلول) در سریال (بهلول داناترین دیوانگان) شهرت داشت. ، هر سه قسمت و این اولین سریالی بود که در آن نقش اصلی را بازی می کرد.

بازیگر مدیر کل و زن و بچه هاش 3

امیه ملص

پدرش محمد ملاس کارگردان و مادرش محقق موسیقی است.او متاهل و دارای دو فرزند است. فارغ التحصیل موسسه عالی هنرهای دراماتیک در دمشق،گروه بازیگری است.او در سال 1993 به سندیکای هنرمندان پیوست. همسر وی لقمان درکی فیلمنامه نویس و دو دختر دارد. پس از آغاز جنگ های داخلی در سوریه به همراه همسر و فرزندانش به فرانسه رفته و به عنوان پناهجو در این کشور زندگی می کنند.

بازیگر مدیر کل و زن و بچه هاش 4

نوشته های مشابه

5 دیدگاه

  1. سریال خیلی خوبی بود که تا مدتها در ذهن ایرانیها میمونه، یادش بخیر مرحوم مادر بزرگم خیلی دوسش داشت، ای کاش کارگردان های ما هم یکی مثل این سریال میساختن.

  2. یادمه این سریال عالی بود البته چندتا از بازیگرای سریال مدیر کل به خاطره جنگ داخلی از سوریه چندین ساله رفتن حالا یا اروپا یا کشورهای عربی هم زبان قبل از جنگهای داخلی سوریه اوضاع بازیگران سوری چه زن وچه مرد از لحاظ فرهنگی و اجتماعی بهتر از ایران بود چون آزادی عمل بیشتری داشتن و مثل ایران سفارشی و فرمایشی نبود … مثلا در ایران دهه هشتاد آثار طنز تلویزیونی عطاران چقدر عالی بود زندگی و خانواده و فقر و بیکاری و معضلات و به تصویر می‌کشید و آخرش با عطاران چیکار کردن فراری دادن …کسی که صاحب سبک و بازیگر پرور بود

  3. یادش بخیر، عجب سریالی بود،البته آن زمان مردم هم باهم رفیق و صادق بودند و صداقت جامعه موجب علاقه و استقبال این فیلم ها میشد.

  4. آمار گرفتن یعنی دوستی و ارشاد ! اما وقتی ارشاد نشوند و ظلم و فساد بیش از حد کنند باید کارهایی بکنی که بعدا اثبات کنی چگونه فساد می کردند و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 19 =

دکمه بازگشت به بالا