گوناگون

نوستالژی های دهه شصت؛ آقایان و خانم ها بیاید بگید چند تاش رو یادتونه؟+ تصاویر

نوستالژی های دهه شصت: علی میری، هنرمند نقاش ایرانی، در سال ۱۳۵۵ خورشیدی در مشهد متولد شد و از روزگار کودکی، علاقه و استعداد نقاشی خود را کشف کرد.

او می‌گوید که نقاشی را به‌شکل تجربی آموخته و در این راه، هیچ استادی نداشته است. اولین اثر آقای میری در ۱۷ سالگی به چاپ می‌‌رسد و از همان سن تا به امروز، نقاشی و تصویرگری، به حرفه این هنرمند خلاق تبدیل می‌شود. با بخش گوناگون مجله گفتنی همراه شوید.

آقای میری در ابتدا به‌صورت دستی و سپس، با استفاده از ابزار دیجیتال، حرفه موردعلاقه خود را پیش می‌برد. دامنه فعالیت وی در تصویرسازی، شامل کتاب کودک، پوستر، انیمیشن، مجلات، تبلیغات و… است و در این میان و به گفته خودش، او کار کودک را به‌واسطه آزادی و طراوت موجود در آن، بیشتر می‌پسندد.

این هم جالبه: الهام چرخنده در مراسم بیت رهبری+ عکس

نوستالژی های دهه شصت

اغلب آثار علی میری، ارتباط عمیق و جالبی با خاطرات و نوستالژی‌های دهه شصت خورشیدی دارد و مخاطبان نیز با این آثار سرشار از روح زندگی، ارتباط خوبی برقرار می‌کنند.

از تقریباً ۲ سال پیش که مجموعه‌ای تحت عنوان «مرور خاطرات قدیم» منتشر کرد، آثار او با استقبال زیادی مواجه شد و دامنه این توجه به فراتر از مرزهای ایران هم رسید به گونه‌ای که جدا از ترکیه و تاجیکستان و کشورهای همسایه حتی در مالزی، هندوستان، تونس، فلسطین، کشورهای اروپایی و … از کارهای او استقبال شد.

تصاویری از نوستالژی های دهه شصت

نوستالژی های دهه شصت4نوستالژی های دهه شصت5نوستالژی های دهه شصت6نوستالژی های دهه شصت7نوستالژی های دهه شصت8نوستالژی های دهه شصت1نوستالژی های دهه شصت2نوستالژی های دهه شصت3نوستالژی های دهه شصت

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 15 =

دکمه بازگشت به بالا