;
سلامتتناسب اندام و تغذیه

اهمیت شیر و لبنیات برای کسانی که کم تحرک و یا ورزش نمی کنند!!!

اهمیت شیر و لبنیات: همه مامیدانیم که مصرف شیر و لبنیات برای استخوان ها بسیار مفید است، مصرف محصولات لبنی فایده های بسیار زیادی دارد که به سلامت جسم کمک فراوانی میکند.

این مطلب را هم ببینید: کسانی که هر روز پنیر می خورند حتما به این هشدار توجه کنند!!!

اهمیت شیر و لبنیات با توجه به کم و زیاد بودن فعالیت فیزیکی

مصرف لبنیات و شیر باعث ارتقای کیفیت زندگی می شود و خطر مشکلات متابولیسم را کاهش می دهد. به همین دلیل برای کسانی که فعالیت فیزیکی کم دارند، بهتر است شیر مصرف شود.

شیر پر چرب و فعالیت فیزیکی یکدیگر را خنثی می کنند و در حقیقت بهتر است که از محصولات فاقد چربی استفاده کنید. متخصصان تغذیه پیشنهاد می دهند شیر پرچرب را در صورتی که خواستید استفاده کنید، باید حواستان باشد که هیچ قند و شکری را به آن اضافه کنید و محتوای پروبیوتیک بالایی داشته باشد.

چنانچه در بخش سلامت مجله اینترنتی گفتنی خواندید محتوای کلسیم در شیر خیلی جزء عوامل ضروری محسوب نمی شود و شما می توانید این مواد معدنی را از طریق سبزیجات هم دریافت کنید.

مصرف روزانه شیر مخصوصا انواع مخمری باعث ارتقای سلامت گوارش می شود. شما میکروارگانیسم های موجود در شیر را از هیچ محصول حیوانی و گیاهی نمی توانید دریافت کنید بنابراین باید شیر مصرف کنید.

اهمیت شیر و لبنیات-2

شیر و پروبیوتیک ها برای افرادی که فعالیت بدنی کمی دارند

میکروبیوتای گوارش اکنون یک عضو جداگانه در بدن محسوب می شود به همین دلیل با وضعیت متابولیکی و سلامت قلبی عروقی مرتبط است. مطالعه ای در این باره نشان می دهد که تغییر در این باکتری، عاملی برای چاقی است.

وضعیت میکروبیوتای گوارش روی بسیاری از جنبه های سلامتی فرد اثر می گذارد به همین دلیل بسیار مهم است شما در دورانی که فعالیت فیزیکی کمی دارید، تناسب اندام داشته باشید در غیر این صورت سلامت شما به خطر می افتد.

شما باید حداقل دو وعده شیر در طول روز مصرف کنید تا سلامت سیستم گوارشی تان تضمین شود، حتی مکمل پروبیوتیک هم می تواند خوب باشد. مصرف این مکمل در رژیم غذایی یا شیر، می تواند به تعادل میکروبیوتا کمک کند.

مصرف لبنیات در افراد کم تحرک

همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم، مصرف محصولات لبنی و شیر در دورانی که فعالیت فیزیکی کم دارید، به شدت توصیه می شود. بسیار مهم است که به برچسب روی آن ها دقت کنید تا قند به آن اضافه نشده باشد.

مصرف دو وعده شیر در طول روز بدون قند اضافه، تاثیر مثبتی روی سلامتی دارد و باعث می شود که اثرات منفی سبک زندگی بدون فعالیت کاهش پیدا کند.

البته نباید اهمیت رژیم غذایی متعادل را فراموش کنید و در نتیجه باید مصرف کربوهیدرات را محدود کرده و رژیم غذایی سالم، پر انرژی و مغزی برای خودتان در نظر بگیرید.

لبنیات و رابطه آنها با افسردگی بر اثر فعالیت فیزیکی کم

کاملاً طبیعی است زمانی که فعالیت فیزیکی کم دارید، روحیه تغییر کند و بنابراین باید مصرف شیر و لبنیات را برای جلوگیری از افسردگی افزایش دهید. یکی از این مکمل ها همراه با ملاتونین، مصرف 5 میلی گرم پروبیوتیک؛ 30 دقیقه قبل از خواب همراه با ملاتونین باعث بهبود سلامتی بدن می شود.

مطالعات زیادی ارتباط بین افزایش خطر افسردگی و مشکلات گوارشی را به اثبات رساند. همان طور که می بینید، شواهد علمی زیادی وجود دارد که نشان می دهد که باید شیر مصرف کنید.

این هم جالبه: با این روش مقدار آب مورد نیاز بدنت رو مشخص کن!

اهمیت شیر و لبنیات-1

مصرف محصولات لبنی کامل و شیرین نشده

مصرف محصولات لبنی و شیر باعث می شود که کمبود ویتامین های حلال در چربی در بدن کاهش پیدا کند. اگر این مواد را استفاده نکنید، میزان ویتامین در بدن شما افت می کند. پس همانطور که میبینید، لازم نیست که فقط از شیر کم چرب استفاده کنید. این محصول خطرناک هم محسوب می شود، مخصوصاً برای خانم های مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک.

بین مصرف شیر کم چرب و تغییرات تولید تستسترون هم رابطه زیادی وجود دارد که باعث افزایش مشکلات در خانم ها می شود. این مطالعه جزئیات بیشتری در مورد این مطلب بیان می کند.

پس حتما باید برچسب روی محصولات لبنی و شیر را بررسی کنید، زیرا بسیاری از این محصولات مخصوصاً ماست، حاوی مقدار زیادی شکر اضافه شده هستند که شاید از آن خبر نداشته باشید اما مصرف منظم کربوهیدرات با شاخص گلایسمیک بالا، باعث بدتر شدن متابولیک و افزایش خطر بیماری می شود.

بنابراین بسیار مهم است که مصرف قندهای ساده را در دورانی که فعالیت فیزیکی کمی دارید، کاهش دهید تا اثرات منفی فعالیت کم را جبران کند. محصولات لبنی کامل، مغذی تر از محصولات لبنی کم چرب هستند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا