;
سلامتدرمان خانگی و گیاهان دارویی

چند راهکار ساده و موثر برای تمیز کردن گوش ها

روش های تمیز کردن گوش ها: گرچه وجود مقداری جرم در گوش‌ها امری کاملاً طبیعی است و حتی به حفظ مجرای گوش‌ها در برابر عفونت‌ها کمک می‌کند، اما همه‌ی ما دوست داریم گوش‌های تمیزی داشته باشیم. با این حال، اگر از گوش پاک کن برای تمیز کردن داخل گوش هایتان استفاده می‌کنید، احتمالاً دارید به سلامت تان صدمه می‌زنید. با یک درمان خانگی از بخش سلامت مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.

این هم جالبه: با مصرف این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری کنید

روش های تمیز کردن گوش ها

به نقل از روزیاتو، روش‌ها ساده و بی خطر دیگری هم برای مطمئن شدن از تمیزی گوش‌های خود وجود دارد. در ادامه 4 مورد از روش های تمیز کردن گوش ها را به شما معرفی می کنیم:

۱- مصرف کافئین را کاهش دهید

گرچه هیچ چیز بهتر از یک قهوه‌ی داغ صبحگاهی نمی‌تواند به پریدن خواب تان کمک کند، اما افراط در مصرف قهوه می‌تواند روی جرم گوش‌ها تأثیر بگذارد. اگر نمی‌توانید یک روز را هم بدون قهوه سر کنید، باید به جرم گیری گوش هایتان توسط متخصص فکر کنید. اگر می‌خواهید احتمال انباشت جرم در گوش هایتان کمتر شود، سعی کنید مصرف کافئین را به تدریج کاهش دهید.

۲- از گوش پاک کن استفاده نکنید

تمیز کردن گوش‌ها با گوش پاک کن شاید راحت‌ترین و سریع‌ترین راه برای خلاصی از جرم گوش‌ها به نظر برسد، اما می‌تواند تأثیر عکس داشته باشد. گوش پاک کن می‌تواند مجرای گوش‌ها را تحریک کند و جرم را بیشتر به داخل گوش فشار دهد، امری که خارج شدن آن را دشوارتر می‌کند. به جای استفاده از گوش پاک کن، بیرون گوش هایتان را با کمی صابون بشویید و با یک حوله‌ی نازک خشک شان کنید.

گوش پاک کن

این هم جالبه: اگه پوستت مرغی میشه بخون | روش درمان پوست مرغی

۳- آب بنوشید

نوشیدن به اندازه‌ی آب برای حفظ سلامتی ضروری است و این کار می‌تواند به حفظ تمیزی گوش‌ها هم کمک کند. حفظ آب بدن باعث انگیخته شدن مجرای گوش‌ها می‌شود، امری که به تمیز شدن آن‌ها کمک می‌کند؛ و از آنجایی که نوشیدن به اندازه‌ی آب کمک می‌کند بتواند تعادل مایعات بدن را حفظ کنید، این امر ممکن است به طور خودکار به کاهش انباشت جرم گوش هم کمک کند.

۴- درون گوش‌ها را تمیز نکنید

شاید تمیز کردن درون گوش‌ها وسوسه برانگیز به نظر برسد، اما ضرر انجام این کار ممکن است بیشتر از فایده‌ی آن باشد. توصیه می‌شود تنها قسمت بیرونی گوش‌ها را تمیز کنید، مگر اینکه در محیط آلوده یا پر گرد و خاکی فعالیت داشته باشید. در غیر اینصورت، دوش روزانه و پاک کردن بیرون و پشت گوش‌ها با یک دست نم دار برای حفظ تمیزی گوش هایتان کفایت می‌کند.

 

این مطالب هم جالبن:

گیاه اشک تمساح چیست؟ / فواید و خواص درمانی گیاه اشک تمساح

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =

دکمه بازگشت به بالا