سرگرمی

معما: نخستین کسی که روزه گرفت که بود؟!

معمای مذهبی: با یک معما و چالش دیگر با شما همراه هستیم، در این معما که می توان گفت یک معمای مذهبی است، شما باید بگویید که: “نخستین کسی که روزه گرفت که بود؟!”

شما فقط 3 ثانیه فرصت دارید، با بخش سرگرمی مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.

این هم جالبه: شیرینی ماه تولدت رو بشناس+ تعبیر طالع شما

معمای مذهبی

این هم جالبه: بازی فکری: اگه مثل کارگاه ها باهوشی بگو کدوم یکی خونه رو آتیش زده؟!

.

.

.

.

این هم جالبه: بازی فکری: نوابغ هسته بیان بگن کدوم فرد جونش در خطره؟!

.

.

.

پاسخ معمای مذهبی

آیا جواب معما را پیدا کردید؟ اگر این چالش را دوست داشتید، از اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی خود دریغ نکنید. اگر پاسخ خود را پیدا نکردید، 5 ثانیه دیگر فرصت دارید.

.

.

.

این هم جالبه: بازی فکری: اگه عقل کل خاندانت هستی از کدوم در بری زنده می مونی؟!

.

.

.

.

پاسخ معما: اولین فردی که در تاریخ بشر روزه گرفت، خود حضرت آدم(ع) بود و تاریخ وجوب روزه بازگشت به خلقت آدم می‌کند. بر اساس برخی از روایات، اولین فردی که روزه گرفت، حضرت آدم(ع) بود.

معمای مذهبی 1

درگیر شدن مغز در بازی های فکری می تواند یک راه سرگرم کننده و عالی برای استراحت از استرس های روزانه باشد. تمرکز ما را از نگرانی‌ها دور می‌کند و به ما اجازه می‌دهد در حالی که هنوز ذهن خود را تمرین می‌دهیم، استراحت کنیم. بازی های فکری اغلب شامل به خاطر سپردن و یادآوری اطلاعات است که به بهبود حفظ حافظه و مهارت های یادآوری کمک می کند. این می تواند به ویژه برای افراد در هر سنی، از جمله دانش آموزان و افراد مسن مفید باشد. شما هرروزه در مجله اینترنتی گفتنی مطالب متنوعی از انواع تست شخصیت، تست بینایی، هوش تصویری، تست روانشناسی را می توانید ببینید و لذت ببرید. همچنین می توانید در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس بوک گفتنی ما را دنبال کنید.

اهمیت بازی های فکری

به گفته Psychology Today، ورزش منظم مغز می تواند حافظه، تمرکز و توانایی های تفکر جانبی را بهبود بخشد. باور نکردنی است که چگونه یک سرگرمی دلپذیر مانند حل پازل یا جدول کلمات متقاطع ممکن است چنین مزایای عظیمی بر سلامت کلی شما داشته باشد.

بازی های فکری و ورزش مغز

ورزش و ورزش منظم که نقش مهمی در کنترل بیماری هایی مانند قلبی عروقی، دیابت و فشار خون دارد، تأثیرات مثبتی بر مغز نیز دارد. ورزش با افزایش ترشح هورمون اندورفین که به هورمون شادی معروف است، عملکرد سازنده تری در روابط انسانی ایجاد می کند و در عین حال زمینه را برای بالا بردن آستانه شادی فراهم می کند. ورزش منظم باید بخشی از زندگی باشد تا از بیماری های تخریب کننده عصبی مانند زوال عقل، آلزایمر و پارکینسون جلوگیری شود. نباید فراموش کرد که یک فعالیت ذهنی با مهارت کامل، اساس یک فعالیت ورزشی است که به درستی انجام شده است.

این هم جالبه: بازی فکری: نوابغ هسته ای بگن کدوم آقا همسر داره و تنها نیست؟!

تأثیر بازی های فکری بر مغز

کار بر روی یک پازل ارتباطات بین سلول های مغز را تقویت می کند، سرعت ذهن را بهبود می بخشد و روشی موثر برای بهبود حافظه کوتاه مدت است. پازل ها تولید دوپامین را افزایش می دهند، ماده ای شیمیایی که خلق و خو، حافظه و تمرکز را تنظیم می کند. وقتی معما را حل می کنیم، دوپامین با موفقیت آزاد می شود.

 

این مطالب هم جالبن:

کدوم یکی از این خانم های مدل یک فضایی می باشد و انسان نیست؟

بازی فکری: اگه هوشت خیلی سرشاره بگو کدوم خانواده خیلی خطرناکن؟!

بازی فکری: در یک نگاه بگو کدوم قایق زودتر غرق میشه؟!

مهتاب منصوری

مهتاب هستم، فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه سوره تهران علاقه بسیاری به شخصیت های کارتونی و انیمیشنی دارم و اوقات فراغتم رمان های عاشقانه رو دوست دارم مطالعه کنم. من از زمستان 1402 به خانواده گفتنی پیوستم و در همین مدت کوتاه خیلی چیزها یاد گرفتم و دوست دارم مهارت هام رو روز به روز افزایش بدم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − شانزده =

دکمه بازگشت به بالا