;
سرگرمی

آزمون هوش شناخت فراری از زندان؛ کدوم فرد در تصویر از زندان فرار کرده است؟میتونی در 8 ثانیه فرد فراری را شناسایی کنی؟

آزمون هوش شناخت فراری از زندان؛ در تصویر آزمون هوش شناخت فراری از زندان ما سه فرد بالغ و یک کودک را ماهده میکنیم که لباسی به مانند زندانی ها به تن دارند،ولی فقط یکی از آنها یک زندانی می باشد که توانسته است از زندان فرار کند.

میتوانید با توجه به تصویر و نشانه هایی که در آن وجود دارد فرد فراری را در 8 ثانیه شناسایی کنید؟

 

تصویر آزمون هوش شناخت فراری از زندان

آزمون هوش شناخت فراری از زندان 1

.

.

.

روانشناسان دریافته‌اند که آموزش شناختی در واقع می‌تواند برای مهارت‌هایی مانند حافظه و حل مسئله بازده داشته باشداما دانشمندان هنوز در حال بررسی جزئیات مربوط به بهترین روش تبدیل این آموزش به بازی های مغزی هستند که کارآمد هستند.بسیاری از مردم عاشق حل بازی های فکری، پازل های تحلیلی و بازی هستند. بازی های فکری مانند نسخه پیچیده تری از پازل ها و معماها هستند. شما باید این پازل ها را متفاوت تحلیل کنید و خارج از چارچوب فکر کنید.

.

.

.

پاسخ آزمون هوش شناخت فراری از زندان

اگر کمی با دقت و توجه به تصویر نگاه می کردین کودکی که کوله ای به پشت دارد ترسیده است و از سنگینی کوله به ستوه آمده است،زیرا کسی که دست وی را گرفته به تازگی از زندان فرار کرده است و وسایل خود را در کوله کودک گذاشته و کودک نیز چون میداند وی از زندان فرار کرده و مرد خطرناکی می باشد به شدت ترسیده است.

آزمون هوش شناخت فراری از زندان 2

آیا آزمون هوش شناخت فراری از زندان را دوست داشتید؟ همان طور که می بینید این معماها علاوه بر سرگرمی، می توانند شما را غافلگیر کنند. کافیست هر روز به وب سایت گفتنی سر بزنید تا جدیدترین معماها و تست هوش ها را ببینید.

تحقیقات نشان می دهد تست های هوش تصویری، به مرور توان مغزی را افزایش می دهند

دمانس( زوال عقل ) وجود یک اختلال کلی در سطح توانائی ذهنی افراد است که شامل : اختلال در حافظه ، صحبت کردن و فکر کردن است و این خود باعث اختلال در فعالیت های روزانه و اجتماعی افراد می شود . شایعترین فرم زوال عقل آلزایمر است .
معمولاً سن شروع بیماری بالای ۶۵ سال است هر چند که در ۴۰ یا ۵۰ سالگی نیز دیده می شود. علت دقیق بیماری روشن نیست.

این بیماری را یک دکتر آلمانی بنام آلزایمر که در سال ۱۹۰۶ به رشته ها و فیبرهای عصبی غیرطبیعی در مغز یک انسان مرده پی برد نام گذاری کرد.

تشخیص قطعی این اختلال بابیوپی مغزی است و در حال حاضر اسکن توموگرافی پوزیترون می تواند فعالیت سلولهای مغزی را در هر قسمت از مغز نشان دهد در بیماری آلزایمز فعالیت مغز در ناحیه خلفی کاهش می یابد ناحیه ای که برای صحبت کردن و حافظه بسیار مهم است .
بر اساس تازه ترین پژوهش‌ها، حل كردن جدول و معماهای مشابه می‌تواند توان مغز را تقویت كرده و قدرت تمركز را افزایش دهد.
جنیفر موزولیك محقق مركز پزشكی باپتسیست در دانشگاه ویك فارست در كارولینای شمالی با مطالعه بر روی ۲۳ داوطلب ۶۵ تا ۷۵ سال اظهار داشت: این روش هم چنین به افرادی كه در معرض افزایش خطر ابتلا به اختلالات حافظه‌ای هستند در سالهای آتی زندگی كمك خواهد كرد.

یافته‌های اولیه در این پژوهش نشان داد: ۸ جلسه تمرین توجه (هفته‌ای یك ساعت) توانایی این افراد را در متوقف كردن حواس پرتی و تقویت حافظه بهبود داد. در این جلسات هم تمرین‌های فردی و هم برنامه گروهی تمرینات مغزی صورت گرفت.

در این پژوهش از یك دستگاه MRI عملی برای بررسی جریان خون و نحوه فعالیت مغز شركت كنندگان در حالی كه مشغول تكمیل برنامه‌های طراحی شده بودند، استفاده شد. نتایج این پژوهش تایید می‌كند كه حل معماها و جداول می‌تواند به ما كمك كند كه ذهن‌های خود را جوان نگه داریم.

خبر خوش!

دانشمندان می گویند که قدرت مغز ما ممکن است در اوایل دهه 20 یا 30 زندگی شروع به کاهش کند. خبر خوب، با ناشناخته ماندن بیش از نیمی از مغز برای دانشمندان، از قبل واضح است که می توانید با کمک معماها آن را قوی نگه دارید. این کارهای گیج کننده به محض یافتن پاسخ مناسب، هورمون شادی شما را نیز افزایش می دهد!

مطالب پیشنهادی ما:

تست هوش جذاب چوب؛ با جابه جایی دو چوب کبریت در 10 ثانیه قدرت هوش خود را به رخ دوستانتان بکشید.

معما: شما وارد باغی می شوید که 34 نفر در آن حضور دارند،شما 30 نفر را می کشید،حالا چند نفر در باغ باقی مانده اند؟

تست شخصیت اعتقاد به عشق: اولین چیزی که می بینید نشان می دهد که آیا به عشق اعتقاد دارید یا خیر. در کمتر از 2 دقیقه آن را کشف کنید

آزمون هوش شناخت مرد سابق؛ کدوم یکی از این خانما قبلا یک مرد بوده است؟میتوونی در 7 ثانیه بگی؟

تفاوت تصویری بستنی ها؛ میتونی در 8 ثانیه سه تفاوت اصلی را در تصویر بستنی ها پیدا کنی؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا