کنترل خشم در خیابان: ترفندهایی که باید بلد باشید!
کنترل خشم در خیابان: تقریباً هیچ فردی در دنیا وجود ندارد که در طول زندگی خود، در کوچه، خیابان یا مکانهای عمومی، به خاطر مسائل پیش پا افتاده دچار درگیریهای لفظی نشده باشد. اگر این درگیریها ادامه پیدا کنند، ممکن است به درگیریهای فیزیکی منجر شوند و عواقبی به دنبال داشته باشند که نتیجه یک خشم غیر ارادی است. خشمی که اگر فقط برای چند ثانیه کنترل میشد، میتوانست به یک حس ناخوشایند زودگذر تبدیل شود.
در واقع، کنترل خشم در لحظات حساس میتواند از بروز مشکلات بزرگتر جلوگیری کند. اگر در حین رفت و آمدهای روزانه، چه سواره و چه پیاده، با توهینهای لفظی افراد غریبه مواجه شدید، میتوانید از روشهایی استفاده کنید که هم برایتان دردسرساز نباشد و هم به طرف مقابل نشان دهد که نباید به شما بیاحترامی کند.
با یادگیری و به کارگیری این تکنیکها، میتوانید در مواقع بحرانی آرامش خود را حفظ کرده و به جای واکنشهای تند، با خونسردی و منطق برخورد کنید. این کار نه تنها به نفع شماست، بلکه به دیگران نیز نشان میدهد که شما فردی متین و باوقار هستید که میتواند در هر شرایطی آرامش خود را حفظ کند. با بخش سبک زندگی از سری مطالب مهارت های زندگی همراه مجله گفتنی همراه باشید.
این هم جالبه: اگر همسرتان از اضطراب رنج می برد چگونه به او کمک کنید؟
به پیامد کار فکر کنید
کنترل خشم در خیابان: همیشه تلاش کنید تا خشم خود را کنترل کرده و به عواقب احتمالی واکنشهای تند فکر نمایید. اگر در پاسخ به فردی که شما را تحریک کرده، وارد درگیری شوید، ممکن است این عصبانیت به خسارتهای جبرانناپذیری منجر شود. از درگیریهای فیزیکی و ضرب و شتم گرفته تا حتی مواردی چون قتل. بسیاری از حوادث بزرگ و تراژیک از همین لحظات کوچک و عصبانیتهای به ظاهر بیاهمیت آغاز شدهاند.
به جای واکنشهای تند و غیرقابل پیشبینی، سعی کنید آرامش تان را حفظ کرده و به پیامدهای احتمالی فکر کنید. این کار نه تنها به شما کمک میکند که از مشکلات بزرگتر جلوگیری کنید، بلکه نشاندهنده بلوغ و خونسردی شما در مواجهه با موقعیتهای دشوار است.
این هم جالبه: 4 تکنیک ساده برای تقویت اعتماد به نفس
محرک ها را شناخته و واکنشی نشان ندهید
کنترل خشم در خیابان: درک کنید که چه چیزی باعث عصبانیت شما می شود و به محض شناختن دلایل، اقداماتی را برای حذف خود از این سناریوها قبل از بدتر شدن اوضاع انجام دهید. سعی کنید با شمردن تا عدد 10 خشم خود را آرام کنید. همچنین تمرینات تنفسی را یاد بگیرید تا به شما در مبارزه با احساسات منفی یا عصبانیت کمک کند.
محل موردنظر ترک کنید
کنترل خشم در خیابان: پس از اینکه تصمیم گرفتید بیخیالی را پیشه کنید و برای آرامش و حفظ تعادل روحی خود تلاش نمایید، بهتر است تا حد امکان از فرد و مکانی که باعث ناراحتی شما شدهاند، فاصله بگیرید.
این اقدام شما نشاندهنده این است که به رفتار و گفتار آن شخص اهمیت نمیدهید و اجازه نمیدهید که او بر احساسات شما تأثیر بگذارد؛ زیرا واکنش تند و خشمگینانه دقیقاً همان چیزی است که او از شما انتظار دارد و با این کار، به او نشان میدهید که کنترل اوضاع را در دست دارید و به آرامش خود اهمیت میدهید.
از جادوی ورزش کمک بگیرید
کنترل خشم در خیابان: ورزش هورمون های ایجاد کننده شادی را ترشح می کند که می تواند به آرامش بدن و کاهش استرس شما کمک کند. ورزش منظم همچنین می تواند به رهایی از هرگونه عواطف منفی کمک کند و به طور کلی شما را در مقوله مهم کنترل خشم مقاوم تر سازد.
به خود احترام بگذارید
کنترل خشم در خیابان: درگیریهای لفظی معمولاً در موقعیتهایی مانند رانندگی یا حتی در برخوردهای ساده روزمره رخ میدهند. اگر شما هم در چنین موقعیتی قرار گرفتید و با فردی مواجه شدید که حرفهای ناروا یا توهینآمیزی میزند که برایتان قابل تحمل نیست، پیش از واکنش نشان دادن، لحظهای تأمل کنید. طبیعی است که اولین احساسی که به سراغ شما میآید، خشم باشد؛ خشمی از اینکه شأن و شخصیت شما مورد اهانت قرار گرفته است.
برای حفظ شأن و شخصیت خود، به جای واکنش تند و مقابله به مثل، سعی کنید آرامش خود را حفظ و سکوت کنید. به این فکر کنید که این حرفها از سوی فردی بیان میشود که هیچ شناختی از او ندارید و ممکن است از نظر لول و نزاکت اجتماعی با شما همسطح نباشد؛ بنابراین به جای اینکه با او وارد بحث و جدل شوید، با سکوت و بیتوجهی نشان دهید که به خودتان و شخصیتتان احترام میگذارید.
در صورت ممکن گفت و گو کنید
کنترل خشم در خیابان: در مواجهه با درگیریهای لفظی، به طرف مقابل نیز توجه کنید. در میان افرادی که بیمحابا و بدون منطق شروع به توهین و اهانت میکنند، ممکن است کسانی باشند که رفتارشان ناشی از عصبانیت و خشم است.
در چنین شرایطی، خوب است که وضعیت و فرد مورد نظر را ارزیابی کنید و ببینید آیا میتوانید با او وارد گفتوگو شوید یا خیر. گاهی اوقات، این درگیریها نتیجه سوءتفاهم های سادهای هستند که با یک گفت و گوی کوتاه و شفافسازی قابل حل خواهند شود.
به جای اینکه فوراً واکنش نشان دهید، لحظهای تأمل کرده و سعی کنید آرامش خود را حفظ نمایید. از طرفی اگر احساس کردید که طرف مقابل آماده شنیدن است و میتوان با او صحبت کرد، سعی کنید با لحنی آرام و محترمانه وارد گفتوگو شوید.
تکنیک های تمرکز حواس و آرامش را امتحان کنید
کنترل خشم در خیابان: استفاده از تکنیک های تمدد اعصاب و تمرین تمرکز حواس می تواند به شما کمک کند تا در همان لحظات سخت و پرفشار احساس آرامش را جایگزین احساسات خشم کنید.
لبخند را فراموش نکنید
کنترل خشم در خیابان: بسیاری از افرادی که در کوچه و خیابان شروع به بد و بیراه گفتن میکنند، هدفشان تنها ناراحت کردن و عصبی کردن شماست. در این مواقع، شما دو راه بیشتر ندارید؛ یا با آنها همراه شوید و دقیقاً همان احساسی را درون خود راه دهید که آنها از شما انتظار دارند یا میتوانید با لبخندی بر لب، بیخیال باشید و نشان دهید که به رفتار و گفتار آنها اهمیت نمیدهید.
اگر تصمیم بگیرید که لبخند بزنید و بیخیال باشید، نه تنها نشان میدهید که تحت تأثیر رفتار آنها قرار نمیگیرید، بلکه به خودتان نیز احترام میگذارید. این لبخند میتواند به شما کمک کند که آرامش خود را حفظ کرده و از درگیریهای بیمورد جلوگیری کنید. بنابراین، در مواجهه با افرادی که قصد ناراحت کردن شما را دارند، همیشه لبخند بزنید و نشان دهید که به خودتان و آرامشتان اهمیت میدهید.