سبک زندگیمهارت های زندگی

بیماری ماههای تولد: نقطه ضعف بدن شما با توجه به ماهی که به دنیا اومدی چیه!

بیماری ماههای تولد: اگر می خواهید خودتان را بیشتر بشناسید و با جسمتان بیشتر آشنا شوید، گاهی بد نیست به دنبال طالع بینی خود بروید. شما می توانید بسیاری از مشکلات ذهنی و جسمی را از طریق ماه تولدتان متوجه شوید و در صورت نیاز از آن ها پیشگیری کنید.

بیماری ماههای تولد

امروز میخواهیم نگاهی به بیماری های رایج میان متولدین هر کدام از ماههای مختلف بیاندازیم، در بخش سبک زندگی از سری مطالب مهارت های زندگی با بیماری ماههای تولد آشنا شوید. با مجله گفتنی همراه باشید.

این هم جالبه: بهترین ترفند تشخیص زعفران اصل از تقلبی: از این به بعد گول نخور!

فروردین

بیماری ماههای تولد: فروردینی ها معمولاً در ناحیه سر، مغز و صورت بیشتر درگیر هستند. چاکرای آن ها در ناحیه چشم سوم یا وسط پیشانی است. فروردینی ها معمولاً سرشان خیلی زود داغ می کند. به همین دلیل ممکن است استرس ذهنی در آنها عامل ایجاد سردرد، میگرن و سکته باشد. فروردینی ها همچنین با مشکل ریزش مو بخاطر استرس مواجه هستند.

اردیبهشت

بیماری ماههای تولد: اردیبهشتی ها بیشتر در ناحیه گردن، گوش و گلو درگیر هستند. چاکرای آن ها در قسمت گلو فعال تر است. معمولاً آنها مستعد مشکلات تیروئیدی هم هستند و ممکن است مدام با سرماخوردگی، گلو درد یا گوش درد مواجه باشند و همین مشکلات باعث اضافه وزن یا کاهش وزن ناگهانی در آن ها می شود.

خرداد

خردادی ها معمولاً در ناحیه ریه، شانه، بازو و دست دچار مشکل می شوند. چاکرای قلب در آن ها فعال تر است. آن ها معمولاً به مشکلات تنفسی، تب و آنفولانزا دچار می شوند و سیستم ایمنی شان درگیر است. سیستم عصبی آن ها نیز تحت تاثیر استرس قرار می گیرد.

تیر

بیماری ماههای تولد: تیر ماهی ها معمولاً با ناحیه سینه، قفسه سینه و شکم درگیر هستند. چاکرای قلب در آن ها فعال تر است. سرطان یکی از مشکلات متولدین این ماه است. آن ها بیشتر در معرض افسردگی هستند و بیشتر به اختلالات گوارشی دچار می شوند. تیر ماهی ها یا خیلی تمایل به غذا دارند یا اصلا چیزی نمی خورند. در هنگام افسردگی، نامتعادلی زیادی در وضعیت غذا خوردنشان ایجاد می شود.

مرداد

متولدین ماه مرداد با ناحیه قلب، کمر و ستون فقرات و مشکلات خونی درگیر هستند. مرداد ماهی ها اغلب به مشکلات قلبی مبتلا می شوند. بسیار مهم است که مراقب خشم و عصبانیت خود باشند تا مشکلات قلبی در آن ها شدت پیدا نکند.

شهریور

بیماری ماههای تولد: شهریور ماهی ها تحت تاثیر سیاره مریخ هستند. مشکلات آن ها معمولاً در ناحیه شکم، معده و روده است. شهریور ماهی ها معمولاً با مشکلات گوارشی و عادات غذا خوردن درگیر هستند. ممکن است با دفع مواد غذایی هم مشکل داشته باشند. بنابراین بسیار مهم است که رژیم غذایی سالم داشته و حد تعادل را رعایت کنند.

مهر

بیماری ماههای تولد: مهر ماهی ها با ناحیه کلیه، غدد درون ریز و پوست دچار مشکل هستند. افراد متولدین ماه مهر معمولاً پوست حساسی دارند. بسیار مهم است که بدن خود را مرطوب نگه دارند و به رطوبت پوست هم رسیدگی کنند. آن ها باید رژیم غذایی خوبی داشته باشند تا به مشکلات گوارشی دچار نشوند. در غیر اینصورت بدن شان در توزیع مواد غذایی دچار مشکل می شود.

آبان

آبان ماهی ها معمولاً در قسمت مثانه، مقعد، ناحیه تناسلی و تخمدان دچار مشکل هستند. افراد متولدین ماه آبان مستعد ابتلا به عفونت های جنسی هستند و باید خیلی دقت کنند. مشکلاتی مثل عفونت مثانه، عفونت ناحیه تناسلی، سندروم تخمدان پلی کیستیک معمولاً در خانم های آبان ماهی بیشتر اتفاق می افتد.

آذر

بیماری ماههای تولد: آذر ماهی ها معمولاً در ناحیه لگن، ران، عصب سیاتیک و بینایی دچار مشکل هستند. چاکرای آن ها در قسمت چشم سوم دچار مشکل است و با مشکلات چشمی مواجه هستند. بسیار مهم است که مراقب بینایی خود باشند. در غیر این صورت احتمال تصادف برای آن ها وجود دارد.

دی

دی ماهی ها با ناحیه استخوان زانو، دندان، پوست و مفصل دچار مشکل هستند. افراد متولد ماه دی مستعد شکنندگی استخوان هستند و باید هنگام ورزش یا هر فعالیت دیگری خیلی مراقب باشند.

بهمن

بیماری ماههای تولد: بهمن ماهی ها معمولاً با ناحیه پایین ساق پا، قوزک پا و گردش خون دچار مشکل هستند. بهمن ماهی ها معمولاً به مشکلاتی مثل واریس دچار می شوند و باید ماساژ پا را به طور منظم انجام دهند.

همچنین احتمال پیچ خوردگی قوزک پا و درد شدید در این ناحیه برای آن ها وجود دارد. افراد متولد ماه بهمن باید ماساژ و طب سوزنی را برای ناحیه پا انجام دهند.

اسفند

بیماری ماههای تولد: اسفند ماهی ها معمولاً با سیستم عصبی، پا و همچنین تالاموس درگیر هستند. چاکرای آن ها در ناحیه چشم سوم دچار مشکل است. استرس و نگرانی در آن ها اختلالاتی در سیستم عصبی شان ایجاد می کند و بسیار مهم است که تمرینات تنفسی داشته باشند و سیستم ایمنی خود را تقویت کنند. معمولاً به مشکلاتی مثل پای ورزشکار، انحراف شست پا و میخچه دچار می شوند و باید مراقب این وضعیت ها باشند.

 

این مطالب هم جالبن:

درمان خانگی عرق سوز شدن کشاله ران!!!

مقابله با قلدری در مدرسه و مهد: کودکان خود را اینطوری آماده کنید!

طرز تهیه عدس پلو نذری برای ۲۰۰ نفر؛ با فوت و فن هایی که بلد نیستید!

قابل توجه خانم ها: دلایل نگاه کردن خیره مرد به زن چیست؟

آموزش شستن لباس لینن تابستانی که دوامش رو بالا می بره!

۱۰ ترفند سنتی برای خنک کردن منزل بدون کولر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا