آشپزیسبک زندگی

بگو چی می خوری تا بگم کی هستی؟

هر کاری که انجام می دهید بازتابی از شخصیت شماست؛ حتی نوع غذا خوردنتان! امروز در این بخش از سبک زندگی، وب سایت گفتنی رازی را با شما در میان می گذارد که چندان ربطی به دستور پخت آشپزی ندارد اما کاملا با آشپزی و آشپزخانه شما مرتبط است.

بنابراین در این مطلب نمی گوییم چه بپزید، بلکه می خواهیم بپرسیم چه می پزید؟! حتما جالب خواهد بود بفهمید درون قابلمه غذای شما رازهای شخصیتی نهفته است نه؟ عادات غذایی نه تنها روی سلامت جسم ما تاثیر مستقیم دارند بلکه خودشان سمبلی از نگرش و کاراکتر ما هستند.

عادات غذایی

از نحوه تعامل شما با دیگران گرفته تا انتخاب کفش  و خلاصه هر تصمیمی که می گیرید می تواند به دیگران بفهماند که قابل اعتماد، خجالتی یا خودجوش هستید.

خوب، معلوم شد که عادات غذایی شما نیز می تواند خود واقعی شما را آشکار کند.

جولیا هورمز،روانشناس متخصص در رفتار غذایی، و جولیت بوقوسیان، کارشناس رفتاری غذا،معتقدند که رفتارهای مرتبط با غذا می تواند چیزهای زیادی را نشان دهد. از طریق نجوه غذا خوردن و حتی نوع غذاهایی که فرد مصرف می کند می توان پی برد این فرد چه جایگاه اجتماعی دارد، چقدر احتمال دارد با سلامت بیش تری زندگی کند و حتی چقدر ممکن است در زندگی شخصی و کاری اش موفق تر باشد.

 اگر تمایل دارید آهسته غذا بخورید

شما دوست دارید شرایط را تحت کنترل داشته باشید و بدانید که چگونه از زندگی قدردانی کنید. این نوع خوردن از عادات غذایی سالم محسوب می شود و متخصصان تغذیه معمولا آهسته خوردن را برای داشتن سبک زندگی سالم تجویز می کنند. افرادی که آرام غذا می خورند در برخورد با مشکلات کاری و زناشویی آرام تر و صبور هستند و کم تر تمایل دارند کارها را با عجله و بی کیفیت انجام دهند. بنابراین توصیه می شود اگر می خواهید در امورات کاری تان موفق تر عمل کنید و کیفیت عمل تان را بهبود ببخشید، ابتدا باید عادت غذایی تان را تغییر دهید. افرادی که در خوردن عجله دارند، کم تر می توانند در برنامه ریزی های بلند مدت موفق عمل کنند.

 افرادی که دوست دارند سریع غذا بخورند

این افراد جاه طلب و کم حوصله هستند و از کمال گرایی زیاد رنج می برند. آن ها با تغییر دادن این عادات غذایی از جمله سریع خوردن، می توانند در بهبود کمال گرایی مفرط خود موفق تر باشند. افرادی که سریع غذا می خورند به مرور قوه دقت و ریزبینی خود را از دست می دهند و معمولا بیش تر احتمال دارد پروژه ها را ناتمام رها کنند. آن ها از ترس شکست خوردن خیلی از اهدافشان را نمی توانند شروع کنند و این نوع وسواس به شکل خوردن سریع در آن ها تجلی پیدا می کند.

افرادی که اهل ماجراجویی هستند و عاشق امتحان کردن غذاهای جدید هستند

حتما دور و اطراف خود افرادی را دیده اید که عاشق چشیدن غذاهای مختلف هستند. آن ها معمولا ذائقه خوبی دارند و می توانند هر چیزی را امتحان کنند. احتمالا همه ما به چنین افرادی حسرت می خوریم. چون عادات غذایی ما بر حسب فرهنگ بومی مان شکل گرفته و کم تر قادریم هر غذایی را امتحان کنیم. اما شاید جالب باشید بدانید که از نظر محققان و روانشناسان غذا، این افراد به نوعی احتمالاً اضطراب و روان رنجوری را نشان می دهند.

تمایل به احساسات “منفی” مانند عصبانیت و تحریک پذیری در این دسته از افراد بیش تر بروز می کند. البته به هیچ وجه نمی توان به افراد ماجراجو چنین برچسب ثابتی زد اما می توان به نوعی فهمید که میان روان رجوری و تمایل به ریسک پذیری ارتباط معناداری وجود دارد.

در نهایت، اگر شما فردی هستید که دوست دارید غذاها را در بشقاب خود جدا کنید

در زندگی روزمره خود بسیار محتاط و به جزئیات توجه می کنید. بر عکس دسته قبلی ریسک پذیری در شما پایین است و مقرراتی تر از سایرین عمل می کنید. افرادی با این عادت غذایی، کمی وسواسی و بدبین هستند و از بروز دادن خود خجالت می کشند. آن ها در حاشیه امن خود می ایستند و در ارتباطشان را افراد غریبه محافظه کار عمل می کنند.

همچنین بخوانید: معروفترین غذاهای سنتی اوکراین که باید امتحان کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 10 =

دکمه بازگشت به بالا