سامسونگ میخواهد با سیستم تشخیص چهره، از فاششدن محصولاتش جلوگیری کند!
سیستم تشخیص چهره سامسونگ: سامسونگ بهکمک سیستم تشخیص چهره میخواهد از فاششدن محصولات و اسرار تجاری خود جلوگیری کند. با بخش تازه ها از مجله اینترنتی گفتنی همراه باشید.
این مطلب را هم ببینید: چه عاملی باعث دو نیم شدن تخته سنگ مرموز النسلا عربستان شد؟ (+عکس)
سیستم تشخیص چهره سامسونگ
بنابر گزارش Business Korea، سامسونگ بهتازگی سیستم تشخیص چهرهی جدیدی را برای جلوگیری از سرقت اطلاعات مرتبط با فناوریهای خود آزمایش میکند. این سیستم بهطور مداوم چهرهی کارکنان دورکار را نظارت میکند تا مطمئن شود که فقط افراد مجاز به اطلاعات مرتبط دسترسی دارند.
این سیستم جدید بهگونهای طراحی شده است که در ابتدای هر شیفت کاری، شش تصویر از چهرهی کارکنان دورکار ثبت میکند. سپس در طول شیفت، وبکم بهطور مداوم چهرهی کارکنان را نظارت میکند و درصورتیکه فرد دیگری جایگزین شود، صفحه قفل میشود. این اقدام بهمنظور جلوگیری از سرقت اطلاعات حساس فناوری انجام میشود.
سامسونگ در گذشته با چندین سرقت بزرگ فناوریهای تجاری خود مواجه شده است. بهعنوان مثال، در دسامبر ۲۰۲۳، چندین کارمند سامسونگ با دریافت میلیونها دلار از شرکت چینی ChangXin Memory Technologies، اسرار تجاری فناوری DRAM سامسونگ را بهطور غیرقانونی با این شرکت بهاشتراک گذاشتند. این سرقت اسرار فناوری باعث خسارت ۱٫۸ میلیارد دلاری به سامسونگ شد و فاصلهی رقابتی بین سامسونگ و رقبایش را بسیار کاهش داد.
در نمونهای دیگر، سال گذشته یکی از محققان سابق سامسونگ دیسپلی که ده سال برای این شرکت کار میکرد، با سایر محققان توطئه کرد تا فناوریهای OLED سامسونگ دیسپلی را به شرکتهای نمایشگر خود در چین و کرهجنوبی منتقل کنند.
با این شرایط، اقدامات نظارتی جدید سامسونگ با انتقادات زیاد اتحادیههای کارگری مواجه شده است. اتحادیهها معتقدند که این نظارت مداوم کارکنان را مانند مجرمان بالقوه تلقی میکند و به حریم خصوصی و استقلال شخصی آنها آسیب میزند. همچنین، اتحادیهها ادعا میکنند که سامسونگ قبلاً اقدامات کافی برای جلوگیری سرقت اسرار تجاری و فناوری خود انجام داده است.
درنهایت، این سؤال مطرح میشود که آیا این نوع نظارت میتواند به حفظ امنیت اطلاعات کمک کند یا بیشتر به حریم خصوصی کارکنان آسیب میزند. سامسونگ امیدوار است که این سیستم جدید بتواند از سرقتهای اسرار تجاری جلوگیری کند؛ اما باید دید که آیا این اقدامات میتواند تعادل مناسبی بین امنیت و حریم خصوصی برقرار کند یا خیر.
این مطلب را هم ببینید: کشف دژکوب ۲۲۰۰ ساله از نبرد حماسی روم و کارتاژ در مدیترانه (+عکس)