گوناگون

(عکس) مهاجرت «هُرِمهُب سریال یوسف پیامبر» به آمریکا و تغییر چهره اش در 60 سالگی


رضا رضوی متولد ۲۸ مرداد ماه ۱۳۴۳ در تهران بازیگر سینما و تلویزیون است. وی در سریال یوسف پیامبر و اصحاب کهف به ایفای نقش پرداخت و شهرت یافت. در ادامه این مطلب با بیوگرافی رضا رضوی بازیگر نقش هُرِمهُب و جزئیات زندگی خانوادگی وی از شروع بازیگری تا مهاجرت به آمریکا و عکس های جدیدش همراه خواهید بود.

رضا رضوی بازیگر سینما و تئاتر و تلویزیون ایران است که در حال حاضر به همراه خانواده و دختر و پسرش در آمریکا زندگی می کند و در بازیگری کناره گیری کرده است. مریم رضوی بازیگر سریال مریم مقدس دختر رضا رضوی است که در هم اکنون در امریکا زندگی می کند و عکس جدید همراه دخترش مریم رضوی خبرساز شد.

زندگی شخصی

رضا رضوی سال ها پیش در اوج جوانی ازدواج کرده و متاهل می باشد. حاصل این ازدواج دو فرزند، یک دختر به نام مریم رضوی و یک پسر می باشد.

بازیگر سریال یوسف پیامبر، چند سالی است که به امریکا مهاجرت کرده و در حال حاضر در ایران زندگی نمی کند.

آغاز فعالیت های هنری

آقای رضوی بازیگر سابق ایرانی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۱ آغاز کرد و وارد حیطه سینما و تلویزیون شد. وی فعالیت سینمایی خود را در سال (۱۳۶۷) آغاز نمود و علاوه بر ایفای نقش در فیلم‎های سینمایی، در زمینه‎ی مجموعه‎های تلویزیونی و تئاتر نیز فعالیت داشته‎است.

از مهم‌ترین آثار این بازیگر قدیمی ایرانی می‌توان به بازیگری در سریال یوسف پیامبر، سریال اصحاب کهف و فیلم مریم مقدس اشاره کرد. وی در سریال مریم مقدس با دخترش مریم همبازی بود.

106

او نخستین بار در سال ۷۴ با بازی در سریال ترور به کارگردانی حسین حکمت‌جو وارد تلویزیون شد و سپس در سال ۸۶ در سریال یوسف پیامبر به کارگردانی فرج‌الله سلحشور و فیلم انعکاس به کارگردانی سیدرضا میر کریمی بازی کرد.

او توانست با بازی در سریال یوسف پیامبر تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مصطفی زمانی، کوروش زارعی، کتایون ریاحی و محمود‌ پاک‌نیت بر تجارب او افزود.

در سال ۱۳۷۵ در سریال اصحاب کهف به کارگردانی فرج‌الله سلحشور در کنار هنرمندانی چون جهانبخش سلطانی، جعفر دهقان، اردلان شجاع‌کاوه و حسین یاری به افای نقش پرداخت.

عکس های جدید رضا رضوی در آمریکا

صفحه اینستاگرامی «سینما آرمانی» درباره رضا رضوی نوشت: مردان آنجلس، دایره تردید و یوسف پیامبر از جمله دیده شده‌ترین آثار این بازیگر هستند. از آخرین کار رضا رضوی حدود دوازده سال می‌گذرد و علت این غیبت طولانی، مهاجرت به آمریکاست. رضوی هم مثل جمعی دیگر از هنرمندان ترک وطن کرده و در سوی دیگر کره زمین و آمریکای شمالی سکنی گزیده است. هر جا که هست برای او آرزوی سلامتی داریم.

آخرین دفعه ای که رضا رضوی در رسانه ها زیاد دیده شد، درست سه سال قبل بود، زمانی که عکسی از آقای فرامرز صدیقی در حالتی ظاهرا نامناسب در برخی صفحات از جمله پیج پرویز پرستویی منتشر شد، ایشون به دیدن همبازی و مافوقش در سریال “دایره تردید” رفت و ویدئویی رو هم به اشتراک گذاشت و گفت حال فرامرزخان خیلی هم خوبه و به شایعات توجه نکنید!

107

108

109

110

فیلم و سریال های رضا رضوی

  • انعکاس (۱۳۸۷)
  • یوسف پیامبر (۱۳۸۶)
  • مریم مقدس (۱۳۷۹)
  • همسر دلخواه من (۱۳۷۹)
  • اعتراض (۱۳۷۸)
  • ترور (۱۳۷۴)
  • مردان آنجلس (۱۳۷۵)
  • یوسف پیامبر (۸۸–۱۳۸۷)
  • دایره تردید(۱٣٨۳)
  • مختارنامه(۱۳۸۹)
  • نوشدارو(۱۳۹۱)

هُرِمهِب که بود؟

(به انگلیسی: Horemheb) چهاردهمین و واپسین پادشاه دودمان هجدهم مصر بود که میان یکی از دو دوره احتمالی ۱۳۱۹ تا ۱۲۹۲ یا ۱۳۰۶ تا ۱۲۹۲ پیش از میلاد مسیح پادشاهی می‌کرد.نام او به معنای«هوروس در شادمانی است»می‌باشد.

هرمهب پیش از رسیدن به تاج و تخت فرمانده کل ارتش در دوره فرعون‌ها آخناتون،توت‌آنخ‌آمون و آیی بود.او پس از بر تخت نشستن اداره کشور را با اصلاحاتی روبرو کرد و آغازگر ستیز با دوره آمارنه شد که توسط فرعون‌های دودمان نوزدهم ادامه یافت.

هرمهب تندیس‌ها و یادبودهای آخناتون را نابود کرد و از آنها برای ساخت یادگارهای خود بهره گرفت.او همچنین آثار ساخته شده توسط توت‌آنخ‌آمون و آیی را غصب کرد.به نظر می‌آید که او بی فرزند ماند چرا که وزیر اعظم خود پارامسه را جانشین خویش کرد؛کسی که بعدها با نام رامسس یکم بر تخت نشست.

111

منبع: چشمک

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا