بیوگرافی فرزاد حسنی بازیگر سریال فریبا از ازدواج و طلاق جنجالی تا آشتی با تلویزیون
![](https://goftani.net/wp-content/uploads/2025/02/بیوگرافی-فرزاد-حسنی-780x470.jpg)
فرزاد حسنی ساطحی (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۵۶ در تهران) بازیگر، مجری تلویزیون و ترانهسرای اهل ایران است. فرزاد حسنی در بین سال های 1383 تا 1386 مجری برنامه کوله پشتی بود این برنامه باعث شهرت وی شد. وی علاوه برمجری گری به عنوان بازیگر نیز فعالیت دارد و آخرین کار وی بازی در سریال فریبا می باشد که در حال پخش از شبکه سه سیما می باشد، در ادامه این مطلب با بیوگرافی فرزاد حسنی همراه ما باشید.
این مطلب هم جالبه: سوال خبرنگاران از ساناز سعیدی درباره زیبایی چهره اش و بازی در فیلم های درام و جنگی در جشنواره فجر + ویدیو
بیوگرافی فرزاد حسنی
فرزاد حسنی در بیمارستان عیوض زاده خانی آباد تهران متولد شد. وی دو برادر دیگر به نام های فرهاد و فرشاد دارد که از خودش کوچکتر هستند.مادر فرزاد از سادات است و نامش شکوه السادات می باشد و به گفته خودش هیچگاه نصایح مادرش را از یاد نمی برد و در یک خانواده کاملا مذهبی بزرگ شده و مادرش همیشه با وضو به او شیر داده است. بشدت به مادرش وابسته است. سعی می کند هیچ گاه نمازش قضا نشود مخصوصا نماز صبح، نام پدرش مرتضی است. او دارای مدرک کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی می باشد.
![بیوگرافی فرزاد حسنی 4](https://goftani.net/wp-content/uploads/2025/02/بیوگرافی-فرزاد-حسنی-4.jpg)
دوران کودکی و علاقه مندی ها
دوران کودکی اصلا بچه شیطانی نبود و همیشه شاگرد اول بود . از فوتبال متنفر است. جسارت و حاضر جوابی خاصی دارد، زیاد اهل حساب و کتاب نیست و ولخرجی اش را همه می دانند. او احترام به دیگران و حتی کوچکتر از خود را هیچ گاه از یاد نمی برد. از خدا حسابی می ترسد . زیاد از رانندگی خوشش نمی اید و زیاد مطالعه می کند. خیلی ادم عاطفی است و اصولا قاضی خوبی هم هست.
ازدواج و جدایی فرزاد حسنی و آزاده نامداری
در اردیبهشت 1392 فرزاد حسنی و آزاده نامداری با حضورشان در کنسرت فرزاد فرزین ازدواج خود را رسانه ای و در 6 تیر 1392 به عقد هم درآمدند و سید حسن خمینی عاقد آن ها بود. اما بعد از حدود یک سال در خرداد 1393 این دو از هم جدا شدند.
![بیوگرافی فرزاد حسنی 3](https://goftani.net/wp-content/uploads/2025/02/بیوگرافی-فرزاد-حسنی-3.jpg)
فعالیت های هنری فرزاد حسنی
حسنی دورهٔ بازیگری را در کلاس های استاد حمید سمندریان و امین تارخ گذرانده است. فعالیت رسمی اش در تلویزیون از سال 75 با اجرا در شبکه جام جم شروع کرد . یک دوره گوینده رادیو بود و معتقد است اجرای رادیو سخت تر از اجرای تلویزیون است. برنامهٔ تلویزیونی گفتگو محور کوله پشتی که به مجری گری او بین سالهای 83 تا 86 پخش می گردید باعث شهرت او شد. وی همچنین در رادیو هم اجرای برنامه می پردازد.
او به عنوان بازیگر در سریال تلویزیونی کاشانه، عید آن سال ها، مسافری از هند، کمکم کن، خندان، برای آخرین بار، مسیر انحرافی تله تئاتر پرواز از فراز تیر چراغ برق و پایان پادشاهی تله فیلم های فصل زندگی و روز هشتم، فیلمهای آمین خواهیم گفت، آنچه مردان درباره زنان نمی دانند و در امتداد شهر (با نام قبلی شش نفر زیر باران) و تئاتر یلدا ایفای نقش نموده است.
حضور به عنوان بازیگر
اولین سریالی که فرزاد حسنی در آن بازی کرد (( عید ان سالها )) نام داشت. همچنین در سال 94 در فیلم سینمایی ثبت با سند برابر است به ایفای نقش پرداخت.
فرزاد حسنی پس از ایفای نقش در سریال سالهای ابری چند سالی از تلویزیون دور بود تا اینکه با برنامه ای تحت عنوان اکسیر و با موضوع سلامت به شبکه سوم سیما بازگشت.
حواشی مجری گری وی
در پی انتشار ویدئویی از نحوه برخورد فرزاد حسنی با یکی از مهمانهای برنامه تلویزیونی «اکسیر»، با اعتراض گستردهای در شبکههای اجتماعی فارسیزبان مواجه شد. در این ویدئو، فرزاد حسنی در واکنش به پاسخ مردی میانسال به یک پرسش، خطاب به او میگوید که «تو ما را پخمه فرض کردی؟»
حسنی در ادامه به این مرد با لحنی که متفاوت توصیف شده، میگوید چنانچه به سؤال وی پاسخ درستی بدهد، برنده ۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی خواهد شد. پس از پاسخ مرد میانسال، حسنی با فریاد میگوید پاسخ وی درست است، اما در نهایت به او جایزهای تحت عنوان «زرشک» اهداء میکند.
این نحوه برخورد حسنی، با همراهی گروهی از شرکتکنندگان در این برنامه، اعتراضها و انتقادهای فراوانی را در پی داشت. شمار قابل توجهی از کاربران شبکههای اجتماعی از فرزاد حسنی، شرکتکنندگان در این برنامه و همچنین سازمان صدا و سیما خواستند بابت برخورد بد با مهمان برنامه «اکسیر» عذرخواهی کنند.
کارنامه هنری
در ادامه بیوگرافی فرزاد حسنی به آثار هنری این هنرمند می پردازیم.
سینمایی
- های پاور (۱۴۰۱)
- ثبت با سند برابر است (۱۳۹۴)
- آنچه مردان درباره زنان نمیدانند (۱۳۹۲)
- عملیات مهد کودک (۱۳۹۱)
- آمین خواهیم گفت (۱۳۸۹)
- در امتداد شهر (۱۳۸۹)
مجموعه تلویزیونی
- هفت (مجموعه نمایش خانگی) (۱۴۰۲)
- پدرخوانده (نمایش خانگی) (۱۴۰۱)
- شهرک کلیله و دمنه (نمایش خانگی) (۱۴۰۱)
- شبهای مافیا (نمایش خانگی) (۱۴۰۰)
- رالی ایرانی ۲ (ویدئویی) (۱۳۹۷)
- سالهای ابری (۱۳۹۳)
- رالی ایرانی (ویدئویی) (۱۳۹۲)
- مسیر انحرافی (۱۳۹۱)
- برای آخرین بار (۱۳۸۴)
- کمکم کن (۱۳۸۳)
- مسافری از هند (۱۳۸۱)
- عید آن سالها (۱۳۷۸)
برنامههای رادیویی
- هفت شنبه
- سهشنبهٔ خط خطی
- آخرشه
- سندس
- روز هشتم
- سینما صدا
- «آبنبات» (به سردبیری مژده لواسانی) از شبکهٔ جهانی صدای آشنا
- «چه فرصتی چه شبی» از شبکه جوان
- آخ جون جمعه از رادیو تابستانه (رادیو فصلی)
- چهار میخ
- شب آفتابی (به سردبیری مژده لواسانی و اجرای فرزاد حسنی)
- برندگان (به سردبیری مژده لواسانی و اجرای فرزاد حسنی)
- شبهای نقرهای
- موسیقی من (به تهیهکنندگی فریبرز گلبن و اجرای فرزاد حسنی)
- جمعه من (به تهیهکنندگی فریبرز گلبن و اجرای فرزاد حسنی)
- یک ملت، هزار لبخند (ویژه برنامه سالروز درگذشت منوچهر نوذری)
- اینجا شب نیست (رادیو جوان)
برنامه تلویزیونی
- نیم رخ
- کوله پشتی
- جزر و مد
- سی تا سی
- مژده بده
- تحویل بهار
- نو در دو
- اکسیر
- حرف تو برف
- ماه عسل
ترانهسرایی
- خداحافظ همین حالا محمد علیزاده
- میشه نگام کنی محمد علیزاده
- مغناطیس روزبه نعمتاللهی
- کل کل شادمهر عقیلی
- بی حوصله محمد علیزاده
- تحویل بهار احسان خواجه امیری
- خدای احساس محمد علیزاده
- حالم و زیبا کن محمد علیزاده