;
آشپزیسبک زندگی

ترفند شستن قارچ؛ سیاه ترین قارچ ها رو سفید کن!

ترفند شستن قارچ: قارچ یکی از انواع گیاهان محبوب و پر مصرف در جهان است که طعم بی نظیری دارد و از آن می توان در انواع غذاها استفاده کرد. قارچ میتواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد و مورد علاقه گیاهخواران است. مهم ترین نکته برای پخت انواع غذا با قارچ، شستشوی آن است، شستشوی قارچ برای برخی افراد سخت است، این افراد می توانند با مطالعه این بخش از سبک زندگی از سری مطالب آشپزی روش شستشوی قارچ را بیاموزند. با مجله گفتنی همراه باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش دم کردن زعفران: آب جوش و یخ نیست!

ترفند شستن قارچ با روشی آسان

ترفند شستن قارچ، با روش زیر دیگر لازم نیست قارچ ها را دانه دانه بشویید بلکه با این ترفند می توانید قارچ هایی سفید و تمیز داشته باشید.

ترفند شستن قارچ1
ترفند شستن قارچ

مواد لازم برای شستن نیم کیلو قارچ

ترفند شستن قارچ:

آرد یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

ابن هم جالبه: 5 بهترین ترفندهای تمیز کردن کف اتو

طریقه شستشو قارچ

قارچ ها را در یک ظرف بریزید.
درون ظرف آرد، سرکه سفید و نمک و مقداری آب بریزید.
چندین بار قارچ ها را هم بزنید.
اجازه دهید چند دقیقه قارچ ها در این ترکیب بمانند.
سپس قارچ ها را که سفید و تمیز شده اند، زیر آب سرد بگیرید و بشویید.

 

قارچ خوراکی چیست؟

قارچ‌های خوراکی ساختارهای تولید مثلی (کلاهک) گوشت‌مانندِ (گوشتی‌شکلِ) خوراکی چندین گونهٔ قارچ‌های بزرگ (ماکرو) هستند. (قارچ‌هایی که آن‌قدر بزرگ هستند که با چشم غیرمسلح دیده شوند). آن‌ها ممکن است رو یا زیر زمین ظاهر شوند که انواع روی زمین، با دست چیده می‌شوند. خوراکی بودن قارچ‌ها می‌تواند به صورت عدم وجود ترکیبات سمی برای انسان در قارچ و داشتن مزه و بوی مطبوع تعریف شود. انسان‌ها از قارچ‌های خوراکی به دلیل ارزش غذایی آن‌ها برای غذا استفاده می‌کنند. همچنین گاهی از قارچ‌ها برای ارزش دارویی و پزشکی آن‌ها جهت درمان استفاده می‌شود. قارچ‌هایی که افراد اجراکنندهٔ پزشکی عامیانه استفاده می‌کنند به قارچ‌های دارویی معروف هستند.

با وجود این‌که قارچ‌های توهم‌زا (مانند قارچ‌های جادو)، گاهی اوقات در برخی فرقه‌ها یا به عنوان مواد مخدر استفاده می‌شوند؛ می‌توانند تهوع و اختلالات آگاهی شدیدی ایجاد کنند و به همین دلیل معمولاً قارچ خوراکی تلقی نمی‌شوند.

قارچ‌های خوراکی شامل گونه‌های قارچی زیادی می‌شوند که ممکن است به صورت وحشی در طبیعت چیده شده یا پرورش داده شوند. شناختن قارچ‌های خوراکی وحشی از قارچ‌های سمی به تجربه و تخصص بسیاری نیاز دارد و خطر سمی بودن قارچ‌هایی که در طبیعت یافت می‌شوند بسیار بالاست؛ بنابراین هرگز نباید قارچ‌های موجود در طبیعت را به صرف داشتن ظاهر خوب مصرف کرد، چرا که مسمومیت‌های شدید و حتی گاهی مرگ از پیامدهای مصرف قارچ‌های وحشی سمی موجود در طبیعت است. قبل از آن که قارچی را خوراکی بدانیم، باید قارچ شناسایی شود. شناسایی کامل یک گونهٔ قارچ تنها راه ایمن برای اطمینان از خوراکی بودن قارچ است. تشخیص تفاوت قارچ‌های خوراکی و سمی به‌سادگی امکان‌پذیر نیست و حتی تشخیص تفاوت آنها برای یک قارچ‌شناس متخصص هم آسان نیست. برخی از گونه‌های قارچ که برای بیشتر مردم خوراکی هستند، ممکن است برای برخی افراد سبب واکنش‌های آلرژیک شوند. همچنین قارچ‌های خوراکی کهنه یا نگهداری شده با روش نادرست می‌توانند موجب مسمومیت غذایی شوند.

قارچ‌های سمی مرگ‌بار که اشتباه گرفته شدن آن‌ها با قارچ‌های خوراکی رایج است و علت موارد مرگ‌بار بسیاری از مسمومیت هستند شامل چندین گونه از قارچ قاتل، به ویژه آمانیتا فالوئیدس و کلاه مرگ (یا کلاهک مرگ) هستند. قارچ‌هایی که در مکان‌های آلوده رشد می‌کنند، ممکن است مواد آلوده مانند فلزات سنگین را در خود انباشته کنند. خطر انباشت آلودگیهایی نظیر جیوه (و دیگر فلزات سنگین) در قارچهای خوراکی وجود دارد و باید از آن جلوگیری شود تا از خطرات پیشگیری شود.

 

این مطالب هم جالبه:

طرز تهیه بامیه طلایی رنگ خوشمزه به روش آسان + ویدئو

مهمونای عیدت رو شگفت زده کن | طرز تهیه گز اصفهانی آسان و راحت

ترفند براق کردن قاشق و چنگال: جلوی مهمونا پز بده!

بهترین ترفند گرفتن شوری غذا که حتی مامانتون بلد نیست!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا