سرگرمی

داستان ضرب المثل کفگیر به ته دیگ خورده چیه؟

داستان ضرب المثل کفگیر به ته دیگ خورده

داستان ضرب المثل کفگیر به ته دیگ خورده چیه؟ احتمالا این ضرب المثل را شنیده اید اما آیا داستان آن را می دانید؟ با سرگرمی مجله گفتنی همراه باشید.

در زمانهای قديم كه مردم نذر می كردند و غذا می پختند برای پختن پلو به مقدار زياد از قابلمه های بزرگی به نام ديگ استفاده می کردند و از قاشق های بزرگی بنام كفگير برای هم زدن و كشيدن پلو استفاده می شد.

در زمانهای قديم كه مردم نذر می كردند و غذا مي پختن ، مردم براي گرفتن غذای نذری صف می كشيدند . از آنجا كه جنس كفگيرها فلزی بود وقتی به ديگ می خورد صدا می داد . هنگامی كه غذا در حال تمام شدند بود و پلو به انتها مي رسيد اين كفگير در اثر برخورد به ديگ صدا می داد و آشپزها وقتی كه غذا تمام ميشد كفگير را ته ديگ می چرخاندند و با اينكار به بقيه كسانی كه در صف بودند خبر ميدادند كه غذا تمام شده است.

كم كم اين كار بصورت ضرب المثل در آمد و وقتی كسی از آنها سوال مي كرد كه غذا چی شد. می گفتند از بدشانسی وقتی به ما رسيد كفگير به ته ديگ خورد (يعنی غذا تمام شد ). امروزه از اين ضرب المثل موقعی استفاده مي شود كه مي خواهند به فردی بگويند دير رسيده و ديگر مثل قبل توانایی يا ثروت قبلی را ندارد و قادر به كمک كردن به او نيستند.

شاید برایتان جالب باشد:

حکایت حمام بهلول،از سری حکایتهای بهلول دانا

اگر چشمان تیزبین داری در مدت زمان 7 ثانیه 5 تفاوت تصویری قطار خاطره ها را پیدا کن؟

عجیب ترین زن دنیا که در یک لحظه چهره اش از زیباترین به زشت ترین تبدیل شد!

آزمون هوش شناخت خدمتکار قاتل؛ خدمتکاری که ارباب خودشو به قتل رسونده رو میتونی 7 ثانیه ای تشخیص بدی؟

بازی هوش وصل کردن نقطه ها؛آیا می توانید 25 نقطه را با 8 خط مستقیم در 15 ثانیه به هم وصل کنید؟

چیستان من 21 چشم دارم اما نمی توانم ببینم. من چی هستم؟

ماجرای عاشقانه مخوف: برادرشوهرم در نبود همسرم به خانه آمد…

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا