سرگرمی

چالش مسائل ریاضی ساده،مسائل ریاضی ساده که برای حل کردنش گاهی به مشکل بر می خوریم!!!

چالش مسائل ریاضی ساده: حل مسائل ریاضی برای بعضی افراد بسیار راحت و بلکه شیرین  هم هست اما حل مسائل یک رقمی برای اکثر افراد ساده است. اما با کمال تعجب، برخی معادلات به قدری ساده به نظر می رسند که به سختی می توان باور کرد که ممکن است اشتباه کنیم. در اینجا ما دو نمونه را در تصویر به همراه جواب آورده ایم.

چالش مسائل ریاضی ساده

1-

چالش مسائل ریاضی ساده

 

2-

 

چالش مسائل ریاضی ساده-2

 

 

پاسخ چالش مسائل ریاضی ساده

1-

 

چالش مسائل ریاضی ساده-1

2-

 

چالش مسائل ریاضی ساده-3

وقتی معمایی را حل می کنیم چه اتفاقی در مغزمان می افتد؟

معمای مورد علاقه تان از هر نوعی که باشد، از جدول کلمات متقاطع گرفته تا پازل هزار قطعه ای فرقی نمی کند، حل معما می تواند بسیار سرگرم کننده و لذتبخش باشد. اما وقتی مشغول حل معما هستید و یکباره متوجه می شوید حرکت بعدی چه باید باشد، چه اتفاقی در مغزتان رخ می دهد؟ این سؤالی است که در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد.

مغزتان فکر می کند دارید شکار می کنید

در معما کلمات، اعداد، اشکال و منطق به گونه ای به بازی گرفته می شوند که ما را وادار به برملا کردن جوابی کنند که مخفی شده است. به همین دلیل درگیر یک شکار ذهنی می شوید، درست مثل یک کاراگاه در داستان های معمایی یا یک دانشمند که به دنبال علتی است که در پس پدیده ای وجود دارد. معماها نسخه ای از این جستجو برای فهمیدن اما در مقیاسی کوچک هستند. گرچه هیچ چیز تازه ای در پایان این شکار یعنی زمانی که جواب برملا می شود، وجود ندارد. این خود شکار است که احتمالاً بخش های مختلفی از مغز را فعال می کند که در امر کشف و همزمان یک حس رضایت دخیل هستند.

ممکن است کمتر احساس اضطراب کنید

دنبال آرامش هستید؟ تحقیقات نشان داده، به خصوص حل پازل ممکن است به آرام شدن و کاهش اضطراب تان کمک کند.

اگه توی رابطه و ازدواج، شاهد تغییر رفتار و خیانت طرف مقابلت شدی، خیلی سخته که بخوای به رابطه ادامه بدی یا تمومش کنی. برای گرفتن این تصمیم و جلوگیری از خیانت، ابتدا باید نشانه‌های خیانت رو بلد باشی و بتونی به‌موقع تشخیص بدی. یک مشاور متخصص بهت کمک می‌کنه که از این سردرگمی دربیای

مغزتان را ورزش می دهید

معماها هم نیمکره ی راست مغز را فعال می کنند و هم نیمکره ی چپ آن را. در این حالت، قوه ی تخیل تان به همراه قوه ی استدلال یا قوه ی محاسبه تان فعال می شود. حافظه هم وارد کار می شود، به خصوص در معماهایی که پایه و اساس آن ها کلمات و ریاضیات است. وقتی معما حل می کنید همه ی مغزتان فعال می شود.

وقتی بتوانید معما را حل کنید حس لذت ناگهانی و شدیدی به شما دست می دهد

آن لحظه ای که بالاخره معما را حل می کنید را خاطرتان هست؟ این حس را به لطف جاری شدن سیلی از دوپامین در هسته اکومبنس تجربه می کنید، بخشی از مغز که مسئولیت پاداش و تقویت را برعهده دارد.

‎ نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش ۷ کیلو لاغری در یک ماه، همین الان مشاوره رایگان بگیرین.

نوشته های مشابه

15 دیدگاه

  1. اگر اولویت حل مسئله بترتیب، پرانتز، ضرب و تقسیم باشد جواب می‌شود ۱ و ۶

    اما اگر قرار است سلیقه ای حل کنیم، هر کس هر عددی بدست اورد، درست است!؟ مثل ۱۶ و ۲۴

  2. اولویت ها به ترتیب
    ابتدا پرانتز باید محاسبه شود، در اولویت بعدی توان و سپس ضرب و تقسیم دارای اولویت یکسانی هستند که از چپ به راست هرکدام زودتر ظاهر شده باشند محاسبه می‌شوند و در اولویت آخر هم جمع و تفریق از چپ به راست هرکدام زودتر ظاهر شده باشند.

  3. سلام
    تا اونجا که من میدانم برای اینطور مسائل باید ترتیب عملیات رعایت بشه اولویت با پرانتزه بعد ضرب بعد هم تقسیم جواب میشه یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا