;
سرگرمی

اگر می تونید در مدت 8 ثانیه 3 تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم را پیدا کنید؟

تست تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم: آیا می توانید 3 تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم را ببینید؟ یک پازل سرگرم کننده و هیجان انگیز است که می توان آن را با به کار بردن منطق یا با فکر کردن خارج از چارچوب حل کرد. یافتن راه حلی برای بازی فکری اغلب مستلزم نگاه کردن به مشکل از زوایای مختلف است. با این بازی فکری خود را به چالش بکشید و سعی کنید آن را حل کنید.

ورزش کردن مغز به اندازه هر عضله دیگری مهم است و متأسفانه این ماهیچه ای است که بیشتر از آن استفاده می کنیم اما کمتر از آن مراقبت می کنیم. در این بخش از سرگرمی می خواهیم مغز شما را ورزش داده و به چالش بکشیم. پس با وب سایت گفتنی همراه باشید تا دریابید آیا مغز فعالی دارید یا نه؟!

تست تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم

تست تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم میزان دقت و توجه شما را ارزیابی می کنید. تست امروز قرار است میزان قدرت بینایی شما را به چالش بکشد. بنابراین سرگرمی امروز را از دست ندهید.

در این تصویر 3 اختلاف تصویری وجود دارد و شما 8 ثانیه فرصت دارید تا بینایی خود را به چالش بکشید.پس آماده اید؟

شاید خوشتان بیاید: آزمون هوش شناخت فرد احمق تر؛ به نظر شما کار کدوم والدین احمقانه تر می باشد؟

تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم-1

تست تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم میزان دقت و توجه شما را ارزیابی می کنید. تست امروز قرار است میزان قدرت بینایی شما را به چالش بکشد. بنابراین سرگرمی امروز را از دست ندهید.

در این تصویر 3 اختلاف تصویری وجود دارد و شما 8 ثانیه فرصت دارید تا بینایی خود را به چالش بکشید.پس آماده اید؟

تست تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم

تفاوت تصویری سگ کوچولو و کرم ابریشم-2

بینایی ما تحت عوامل مختلفی می تواند تحت تاثیر منفی قرار گیرد. استفاده مداوم از گوشی و زل زدن به صفحه مانیتور، ازدحام و شلوغی شهر و خستگی و خواب ناکافی به مرور دقت بینایی ما را کم می کنند. اگر چه پزشکان معتقدند که گوشی و تماشای تلویزیون چشم ها را ضعیف نمی کند اما آن ها نیز قبول دارند که تمرکز ما به دلیل پرش های ذهنی مان در اینترنت افزایش می یابد.

گفته می شود معما و تست های بینایی می توانند تمرکز و تعادل ذهنی ما را بهبود دهند. آیا قدرت ذهنی و مغزی بالایی دارید؟ این یک موهبت عالیست چون بسیاری از مردم مانند شما باتمرکز نیستند!

شاید جالب باشد: اگر چشمان تیزبین داری در مدت زمان 7 ثانیه 5 تفاوت تصویری قطار خاطره ها را پیدا کن؟

وقتی معمایی را حل می کنیم چه اتفاقی در مغزمان می افتد؟

معمای مورد علاقه تان از هر نوعی که باشد، از جدول کلمات متقاطع گرفته تا پازل هزار قطعه ای فرقی نمی کند، حل معما می تواند بسیار سرگرم کننده و لذتبخش باشد. اما وقتی مشغول حل معما هستید و یکباره متوجه می شوید حرکت بعدی چه باید باشد، چه اتفاقی در مغزتان رخ می دهد؟ این سؤالی است که در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد.

مغزتان فکر می کند دارید شکار می کنید

در معما کلمات، اعداد، اشکال و منطق به گونه ای به بازی گرفته می شوند که ما را وادار به برملا کردن جوابی کنند که مخفی شده است. به همین دلیل درگیر یک شکار ذهنی می شوید، درست مثل یک کاراگاه در داستان های معمایی یا یک دانشمند که به دنبال علتی است که در پس پدیده ای وجود دارد. معماها نسخه ای از این جستجو برای فهمیدن اما در مقیاسی کوچک هستند. گرچه هیچ چیز تازه ای در پایان این شکار یعنی زمانی که جواب برملا می شود، وجود ندارد. این خود شکار است که احتمالاً بخش های مختلفی از مغز را فعال می کند که در امر کشف و همزمان یک حس رضایت دخیل هستند.

ممکن است کمتر احساس اضطراب کنید

دنبال آرامش هستید؟ تحقیقات نشان داده، به خصوص حل پازل ممکن است به آرام شدن و کاهش اضطراب تان کمک کند.

مغزتان را ورزش می دهید

معماها هم نیمکره ی راست مغز را فعال می کنند و هم نیمکره ی چپ آن را. در این حالت، قوه ی تخیل تان به همراه قوه ی استدلال یا قوه ی محاسبه تان فعال می شود. حافظه هم وارد کار می شود، به خصوص در معماهایی که پایه و اساس آن ها کلمات و ریاضیات است. وقتی معما حل می کنید همه ی مغزتان فعال می شود.

مطالب پیشنهادی ما:

حل چیستان: آن چه کلمه ای است که مردم به دنبالش هستند ولی از برعکسش دوری می کنند؟

آزمون هوش شناخت خون آشام فقیر؛ به نظرتون کدوم خون آشام از وضع مالی خوبی برخوردار نیست؟

تست هوش جالب با دو چوب؛ میتونی با حرکت دادن دو چوب کبریت در کمتر از 10 ثانیه معادله درست رو بسازی؟

تفاوت تصویری دختر ملوان؛ قدرت دیدت رو با پیدا کردن تفاوت ها در 7 ثانیه به چالش بکش.

با تست شخصیت مونالیزا نحوه دید شما از جهان معلوم می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − چهار =

دکمه بازگشت به بالا