رابطه و ازدواجسبک زندگی

روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

رابطه یک‌طرفه نوعی تعامل نامتعادل است که در آن یکی از زوجین زمان، انرژی، تلاش، حمایت عاطفی یا مالی بیشتری خرج دیگری می‌کند. به‌زبان ساده‌تر، یکی متعهدتر است و علاقه بیشتری نشان می‌دهد و کلا کفه ترازو همیشه به‌سمت سنگینی می‌کند، چراکه کل بار رابطه را تمام‌وقت به‌دوش می‌کشد. همراه مجله گفتنی باشید تا بیشتر با این نوع رابطه آشنا شوید.

این رابطه عملا ارزش خاصی به زندگی فرد علاقه‌مند اضافه نمی‌کند، زیرا سراسر بی‌ثباتی و ناامنی است. طبیعی است مدتی بعد فشار مدیریت رابطه شریک وفادار را از پا در‌آورد و این بار سنگین را زمین بگذارد. سبک زندگی امروز را از دست ندهید.

حتما بخوانید: سردمزاجی در رابطه را بدون نیاز به پزشک درمان کنید: خانم ها بیشتر مراقبت کنید

روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

چرا درگیر روابط یک طرفه می‌شویم؟

انتظارات نابرابر

از ۱۰ نفر بپرسید نیازها و معیارهایشان در یک رابطه چیست و چه انتظاراتی از رابطه دارند و ببینید پاسخ‌ها چقدر متفاوت‌اند. افراد مختلف انتظارات متفاوتی از ارتباطات خود دارند و این به‌خودی‌خود ایرادی ندارد، اما اگر دو نفر با دو سطح انتظار کاملا متفاوت با یکدیگر وارد رابطه شوند، بستر رابطه یک طرفه فراهم می‌شود.

حتما بخوانید: پنهان کاری زنان که کار دستشان می دهد، زنان چه چیزهایی را به شما نمی گویند؟؟

مشکلات شخصی

اگر یکی از دو طرف با اتفاقی تنش‌زا دست‌و‌پنجه نرم کند یا اختلالی روحی را پشت‌سر بگذارد، طبیعتا نمی‌تواند توجه لازم را به رابطه داشته باشد. اثری که مشکلات شخصی بر عملکرد افراد در رابطه می‌گذارد، کاملا ملموس است.

همان‌طور که در ابتدای مقاله گفتیم، فرد فداکار بالاخره یک روز این بار سنگین را زمین می‌گذارد و می‌رود. اگرچه پایان‌دادن به این نوع ارتباط کار راحتی نیست،‌ چشم باز می‌کند و می‌بیند دیگر توان ادامه‌دادن ندارد.

روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

ضعف مهارت‌های ارتباطی

هرکسی بلد نیست از احساساتش بگوید، نیازهایش را بیان کند و ترجیحاتش را در میان بگذارد. این ضعف باعث می‌شود طرف فداکار با صرف‌نظر از انتظارات خود همچنان فداکاری کند و طرف مقابل هم نتواند علاقه‌مندی یا حتی بی‌علاقگی خود به رابطه را رک‌و‌پوست‌کنده بیان کند.

روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

 ناامنی‌های درونی

گاهی اوقات طرف فداکار رابطه احساس می‌کند اگر کل مسئولیت‌ها را بر عهده نگیرد، رابطه را از دست می‌دهد. در واقع علت گرفتاری او در دام این رابطه، ناامنی‌های درونی خودش است.

 روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

طرف مقابل پیش پایتان سنگ می‌اندازد و نه می‌آورد، حتی مواقعی که درخواست‌های معقولی از او دارید.
نگرانی‌ها و نیازهای خود را اعلام کرده‌اید و طرف مقابل از پذیرش آنها سر باز می‌زند.
مدام گس‌لایت می‌شوید و به شما القا می‌کند که این نوع رفتار کاملا طبیعی است و مشکلات‌تان صرفا زاییده تفکرات‌ اشتباه شماست.
ماهیت این ارتباط طوری است که طرف مقابل همیشه در نقطه پایان مقاومت می‌کند. چون دارد منبع حمایتش را از دست می‌دهد. در مواجهه با این مقاومت دلایلتان را به یاد بیاورید و از دوستان، خانواده یا درمانگر کمک بخواهید.

روابط عاطفی و ازدواج: با عشق یک طرفه چه کنیم؟

روابط یک طرفه با خود احساس رنجش، ناامنی و تنهایی می‌آورند. اگر احساس می‌کنید در چنین موقعیتی قرار دارید، هرچه سریع‌تر خود را ارزیابی کنید، گزینه‌های پیش‌ رو را بررسی کنید و ببینید این رابطه ارزش نجات‌دادن دارد یا خیر. یادتان باشد رابطه یک‌طرفه نه برای شما نه برای طرف مقابل سالم نیست. به‌محض آنکه متوجه علائم این رابطه شدید، اگر دیدید فرصتی برای تغییر نیست، این دندان لق را برای همیشه بکنید.

اگر با دیدن تیتر این مقاله یاد رابطه یک طرفه خودتان یا کسی دیگر افتاده‌اید، از خوبی‌ها و بدی‌هایش برای ما بگویید. به‌نظر شما می‌توان این نوع روابط را نجات داد؟

مطالب پیشنهادی دیگر:

چطوری یک مرد را دلتنگ خود کنیم؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا