۵ ترفند مبارزه با احساس پوچی که شما را خوش انرژی می سازد!
مبارزه با احساس پوچی: در گذر زندگی، گاه با لحظاتی روبرو میشویم که هیچ چیز معنا و مفهومی ندارد. در این لحظات، حس پوچی مانند ابری تاریک بر سرمان سایه میاندازد و چالشهای زیادی را به همراه میآورد. اما چرا این حس به سراغمان میآید و چه راههایی برای مقابله با آن وجود دارد؟ در بخش سبک زندگی از سری مطالب مهارت های زندگی، احساس پوچی و ۵ راه مقابله با آن در زندگی را شرح میدهیم. با مجله گفتنی همراه باشید.
این هم جالبه: ۸ ترفند برای دوستیابی؛ افراد را در سطح عمیقتری بشناسید!
مبارزه با احساس پوچی
احساس پوچی فراتر از یک واژه ساده است. این حس، مجموعهای از احساسات ناخوشایند است که در وجودمان ریشه میدواند و گویی حفرهای عمیق ایجاد میکند. در این حالت، درک احساسات مختلف چه شادی و چه غم، دشوار میشود و به نظر میرسد که هیچ چیز در این دنیا اهمیت ندارد.
این حس پوچی میتواند با علائم جسمی نیز همراه باشد. ممکن است احساس خلاء یا کرختی در وجودمان داشته باشیم، از بیحوصلگی رنج ببریم و یا به سرعت احساس خستگی کنیم.
به طور خلاصه، احساس پوچی حالتی است که در آن فرد احساس میکند زندگی هیچ معنا و ارزشی ندارد و نسبت به هیچ چیز احساس شوق و اشتیاق ندارد.
این هم جالبه: قابل توجه زنان باردار: پرورش فرزند باهوش را از همین الان شروع کنید!
1- از خودتان قدردانی کنید
مبارزه با احساس پوچی: در میان راههای مختلف برای غلبه بر حس پوچی، قدردانی از خود و داشتههایمان نقشی اساسی ایفا میکند. به جای اینکه غرق در افکار منفی درباره نداشتهها و مقایسه خود با دیگران شویم، میتوانیم با تهیه لیستی از چیزهایی که بابت آنها قدردان هستیم، نگرش خود را تغییر دهیم.
2- احساستان را بپذیرید و با خود مهربان باشید
مبارزه با احساس پوچی: اولین قدم برای غلبه بر هر مشکلی، پذیرش آن است. احساس پوچی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به جای سرزنش خود و انکار این احساس، با خودتان مهربان باشید و به یاد داشته باشید که این احساسات موقتی هستند و میتوان بر آنها غلبه کرد.
با لحنی دلسوزانه با خودتان صحبت کنید و به جای سرزنش، جملاتی مانند “این دوران سختی است و من حق دارم احساس پوچی کنم را به خودتان بگویید.
3- با گذشته روبرو شوید
مبارزه با احساس پوچی: یکی از ریشههای اصلی احساس پوچی میتواند در تجربیات تلخ و آزاردهنده گذشته نهفته باشد. نادیده گرفتن یا انکار این تجربیات، تنها باعث عمیقتر شدن حس پوچی و بیمعنی بودن زندگی میشود. برای رهایی از این بار منفی، شجاعت روبرو شدن با گذشته و پردازش آن را داشته باشید.
میتوانید از روشهایی مانند نوشتن خاطرات، صحبت با یک درمانگر یا شرکت در گروههای حمایتی برای این کار استفاده کنید. هدف از این کار، درک عمیقتر تجربیات گذشته و رها شدن از آنها است.
این هم جالبه: ۵ ترفند جلوگیری از زرد شدن گیاهان آپارتمانی؛ نکاتی که نمی دونستی!
4- برای خودتان وقت بگذارید
مبارزه با احساس پوچی: در دنیای پرشتاب و پرمشغله امروزی، به راحتی از خودمان غافل میشویم. اما برای رهایی از پوچی، ضروری است که هر روز زمانی را به خود اختصاص دهیم. این زمان میتواند صرف هر فعالیتی شود که به شما در ارتباط با خودتان کمک میکند.
مهم این است که در این زمان به طور کامل به خودتان توجه کنید و از دنیای بیرون جدا شوید. شاید در ابتدا با انجام این کار احساسات ناخوشایندی مانند تنهایی، اضطراب یا پوچی را تجربه کنید. اما با گذر زمان و صرف انرژی بیشتر برای خودتان، احساس پوچی کمرنگتر و نور امید روشنتر خواهد شد.
5- به دیگران کمک کنید
مبارزه با احساس پوچی: انجام کار خیر و کمک به دیگران میتواند راهحلی مؤثر برای رهایی از حس پوچی باشد. یاری رساندن به دیگران و سهیم شدن در حل مشکلات آنها، نه تنها حس همدلی و نوعدوستی را در ما تقویت میکند بلکه باعث میشود احساس ارزشمندی و هدفمندی بیشتری داشته باشیم.
این مطالب هم جالبن:
علت سردردهای تابستانی و راهکارهای خانگی که معجزه می کنند!
هنر حاضر جوابی: چجوری تو جواب بقیه، حرف کم نیاریم؟
بهترین رفتارها بعد از خیانت همسر: متوجه خیانت همسرم شدم، چجوری رفتار کنم؟
درمان خانگی خارپاشنه با ۷ راهکار ساده