;
سرگرمی

چیستان: آن چیست که پایین می‌ آید اما هرگز بالا نمی‌رود؟!

چیستان بزرگسالان 6: چیستان یکی از گونه‌های ادبی در ادب رسمی و فرهنگ مردم ایران چیستان است. چیستان نوعی از تفرج و تفنن ادبی است که به جز کاربرد سرگرم‌کننده، جنبه‌های آموزشی و فرهنگی دیگری نیز دارد.این نوع ادبی را می‌توان در زمره ادبیات اندرزی به‌شمار آورد.

این هم جالبیه: بازی فکری: اگه باهوشی در حد لالیگا معادله چوب کبریتو درستش کن!

علت نام گذاری این صنعت به «چیستان» در فارسی، این است که جملات پرسشی معمولاً به صورت سؤال و با عبارت «چیست آن» یا «چیست» آغاز می‌شوند. در ادامه با چیستان جالب و سخت 3 همراه باشید. شما در چیستان بزرگسالان 6 از سری مطالب بخش سرگرمی مجله اینترنتی گفتنی به این سوال پاسخ دهید: آن چیست که پایین می‌ آید اما هرگز بالا نمی‌رود؟!

چیستان بزرگسالان 6-1

این هم جالبه: چیستان: شهر آن سرخ است اما مردمش سیاه!

.

.

.

این هم جالبه: بازی فکری: اگه هوش هرکول پوآرو داری سریع بگو صابخونه اصلی کدومشونه؟!

.

.

.

.

به نظر شما جواب چیه؟ فقط 5 ثانیه وقت داری!

.

.

.

این هم جالبه: معما به سبک حبیب: اگه خنگ نیستی بگو چرا آب هنگام جوشیدن قُل قُل می‌کنه؟

.

.

.

.

پاسخ چیستان آن چیست که پایین می‌ آید اما هرگز بالا نمی‌رود؟!

پاسخ: باران

چیستان بزرگسالان 6-2

چیستان چیست؟

چیستان کلمه ای مرکب از «چیست» و «آن» است که در علم بدیع در فارسی، معادل کلمه «لغز» عربیست. لغز در لغت به معنی پیچیدگی و پوشیدگی است و و در اصطلاح به معنی کلام موزونی است که نام چیزی در آن برده نشود ولی اوصاف آن طوری برشمرده شود که خواننده با خواندن آن اوصاف پی به نام آن چیز ببرد. طراح چیستان سعی می‌کند تا با بیان اجزای حسی و مادی یک پدیده و معرفی برخی از ویژگی‌های آن مخاطب را برای شناسایی آن به تلاش و تکاپوی فکری وادارد.

 

این مطالب هم جالبن:

چیستان: آن چیست که وقتی به مادرش می‌رسد ناپدید می‌شود!؟

مهتاب منصوری

مهتاب هستم، فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه سوره تهران علاقه بسیاری به شخصیت های کارتونی و انیمیشنی دارم و اوقات فراغتم رمان های عاشقانه رو دوست دارم مطالعه کنم. من از زمستان 1402 به خانواده گفتنی پیوستم و در همین مدت کوتاه خیلی چیزها یاد گرفتم و دوست دارم مهارت هام رو روز به روز افزایش بدم.

نوشته های مشابه

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا