;
سبک زندگیرابطه و ازدواج

چرا متوجه رنجش در روابط نمی شویم؟

رنجش در روابط: در حالی که حالات چهره جهانی وجود دارد که تشخیص برخی از احساسات (خوشبختی، خشم) را آسان می کند، درد یکی از آنها نیست.

در حالی که دلایلی وجود دارد که ممکن است تشخیص درد دیگران دشوار باشد، به خصوص اگر آنها سعی در پنهان کردن آن دارند، راه‌هایی برای افزایش توانایی درک درد دیگران وجود دارد، مانند بهبود درک غیرکلامی و پرسیدن سؤالات درست.

اگر یکی از نزدیکان شما درد دارد، می توانید تصور کنید که از زبان بدن فرد به راحتی می توان فهمید که درد دارد. با این حال، تشخیص اینکه کسی واقعاً درد دارد، چندان آسان نیست. تحقیقات نشان داده است که برخی از احساسات اساسی (شادی، غم، ترس، تعجب، انزجار، خشم) عبارات چهره جهانی هستند و اکثر مردم در سراسر جهان می توانند آنها را تشخیص دهند. اما درد چطور؟ آیا حالت جهانی صورت با درد مرتبط است؟

تحقیقات در این زمینه به یونانیان باستان باز می گردد. بقراط، «پدر» پزشکی، به شاگردانش توصیه کرد که برای تشخیص درد ابتدا به صورت بیمار نگاه کنند. چارلز داروین، که از ابراز احساسات جهانی در صورت حمایت می کرد، معتقد بود که چهره ای وجود دارد که درد را بیان می کند، اما تحقیقات بعدی نتوانست یک “چهره درد” قطعی پیدا کند. با بخش سبک زندگی از وبسایت گفتنی همراه باشید.

حتما نگاه کنید: جذب غیر مستقیم مردان: فوت و فن های جذب پسران را یاد بگیرید!

چرا متوجه رنجش در روابط نمی شویم؟

1. رنجش در روابط_حالات نامناسب صورت

قسمت های خاصی از صورت و حالات صورت ممکن است با بازتاب درد همراه باشد. به عنوان مثال، اخم کردن، باریک شدن چشم ها، بالا بردن لب بالایی و دهان بسته و باز از علائم غیرکلامی هستند که معمولاً، اما نه همیشه، با حالت درد در صورت همراه هستند.

این سرنخ ها ممکن است به اندازه کافی واضح نباشد که در برخی افراد تشخیص داده شود.

حتما ببین: بازگشت به رابطه قبلی: چطوری به رابطه ای که تمام شده برگردم؟

2. رنجش در روابط_سرنخ های عاطفی متضاد

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که می‌توانیم نشانه‌های مرتبط با درد را از دست بدهیم و آن‌ها را با احساسات منفی دیگری مانند خشم یا نارضایتی اشتباه بگیریم.

بنابراین ممکن است در هنگام برقراری ارتباط با فردی که رنج می برد، فکر کنیم که آن فرد از دست ما عصبانی است یا به دلیل رفتار ما ناراحت است و ممکن است از او فاصله بگیریم.

همچنین ببینید: تکنیک های جذب دختر مورد علاقه: چگونه توجه دختران را به خود جلب کنیم؟

رنجش در روابط-سرنخ های عاطفی متضاد

3. رنجش در روابط_پنهان کردن احساسات

هنجارهای اجتماعی وجود دارد که افراد را مجبور می کند سعی کنند عبارات احساسی قوی را بپوشانند. از آنجایی که درد یک احساس منفی است، افراد ممکن است سعی کنند درد خود را پنهان کنند.

به همین دلیل، مطالعات نشان داده است که افراد هنگام درد می توانند لبخند بزنند. این تلاشی برای پوشاندن احساسات واقعی است.

همچنین بخوانید: علل سردمزاجی زنان: شایع ترین دلایل میل جنسی کم در زنان چیست؟

4. رنجش در روابط_مهارت رمزگشایی غیرکلامی ضعیف

تحقیقات به وضوح نشان می دهد که تفاوت های فردی قابل توجهی در توانایی افراد برای “خواندن” زبان بدن دیگران وجود دارد.

در بسیاری از موارد، ممکن است نشانه‌های واضح مبنی بر اینکه کسی صدمه دیده است را نادیده بگیریم، یا ممکن است احساس دیگری را «ببینیم» («او لبخند می‌زند، پس باید خوشحال باشد!»).

اگر در رمزگشایی نشانه‌های غیرکلامی خیلی خوب نیستید، دو کار می‌توانید انجام دهید: می‌توانید روی توسعه مهارت‌های رمزگشایی بهتر کار کنید [آسان نیست و کار زیادی می‌طلبد!] یا می‌توانید وقتی متوجه چیزی شدید سؤال بپرسید. در این صورت حداقل متوجه رنجش روابط خواهید شد.

مرتبط: نشانه های عشق در مردان درونگرا:درونگراها اینگونه عاشق می شوند

رنجش در روابط-مهارت رمزگشایی غیرکلامی ضعیف

در نتیجه ممکن است به دلایلی نتوانیم متوجه درد طرف مقابل شویم. این ممکن است باعث اختلاف دوجانبه شود. حتی زمانی که موضوع مربوط به ما نیست، ممکن است اینطور فکر کنیم و موقعیت را شخصی در نظر بگیریم.

چنین موقعیت هایی ممکن است افکاری مانند “او من را دوست ندارد”، “او از من خسته شده است”، “او نمی خواهد با من وقت بگذراند” آشکار کند.

این راه حل ساده تری خواهد بود که ترجیح دهید به جای خواندن ذهنم طرف مقابل، با فرد مقابلتان صحبت کنید و سؤالات درست را بپرسید. هنگامی که بدانید موضوع ارتباطی با شما دارد یا خیر، ارتباط شما بدون دردسر خواهد بود.

مطالب مرتبط:

برگرداندن عشق اول: چه کار کنم عشق سابقم دلتنگم بشه و برگرده؟؟

نکات مهم برای قرار عاشقانه: چگونه در دیت اول جذاب باشیم؟

نشانه هایی مخفی که می گوید کراشتان از شما خوشش می آید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا