سبک زندگیمهارت های زندگی

2 روش‌ برای جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک

جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک: یکی از اتفاقاتی که می‌تواند بر رنگ و طعم چای تأثیر بگذارد، سیاه شدن چای در فلاسک است. امروز در بخش سبک زندگی از سری مطالب مهارت های زندگی می‌خواهیم درباره علت سیاه شدن چای در فلاسک صحبت کنیم و روش جلوگیری از آن را به شما آموزش دهیم. در صورتی که به این موضوع علاقه مندید با مجله گفتنی همراه باشید.

بیشتر بخوانید: انتخاب شدی که حاجت و آرزوت برآورده بشه + فقط این دعای ساده رو بخون!

2 روش‌ کاربردی برای جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک

1. مخلوط یخ خرد شده و نمک

یکی از روش‌های جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک استفاده از مخلوط یخ خرد شده و نمک است. به این صورت که یک چهارم حجم فلاسک را با یخ خرد شده پر کرده و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نمک دانه درشت مانند نمک دریا به آن اضافه کنید. این کار را با بیشترین سرعت ممکن انجام دهید تا از ذوب شدن جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: بهترین ترفند سرخ کردن ماهی در منزل که تا الان نمی دونستی

نمک

در فلاسک را محکم ببندید و آن را به آرامی تکان دهید. مخلوط یخ و نمک، داخل فلاسک شما را بدون ایجاد آسیب لایه برداری می‌کند. بعد از اتمام کار فلاسک را خالی کرده و آن را کاملاً بشویید تا نمک و یخ باقیمانده از بین برود. سپس فلاسک و در آن را به صورت جداگانه بگذارید تا در معرض هوا خشک شوند.

این مطلب خیلی مفیده: خوش شانسی: ۵ وسیله که اگر در خانه باشد شانس و ثروت می آورد + عکس

2. مخلوط سرکه و جوش شیرین

روش دیگر که برای جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک و شستشوی صحیح فلاسک استیل به شما کمک می‌کند، مخلوط سرکه و جوش شیرین است. به این روش که نصف فنجان سرکه سفید، یک قاشق غذاخوری جوش شیرین و مقداری آب گرم را با هم مخلوط کرده و داخل فلاسک خود بریزید. آن را تکان دهید تا واکنش شیمیایی به تدریج رخ دهد. صبر کنید تا کف آن کم شود. حال فلاسک را با آب داغ کاملاً پر کنید.

جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک 5

اجازه دهید این مواد حدود ۱۰ دقیقه لکه‌ها را در خود حل کنند. آن را خالی کرده و با آب داغ بشویید و خوب آبکشی کنید تا مطمئن شوید سرکه یا جوش شیرین در فلاسک باقی نمانده اند. در نهایت فلاسک و در آن را به صورت جداگانه بگذارید تا در معرض هوا خشک شوند.

یکی از مهم ترین دلایل سیاه شدن چای در فلاسک، عدم دقت به زمان نگهداری چای در آن است، اما اگر چاره‌ ای ندارید و مجبور هستید چای خود را در فلاسک برای مدت زیاد نگه دارید، بد نیست با دو روش‌ کاربردی جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: ۵ روش فنگ شویی ساده برای دور کردن بد شانسی از خانه

استفاده از صافی

برای اینکه بتوانید از سیاه شدن چای در فلاسک جلوگیری کنید، می‌توانید از صافی استفاده نمایید. زمانی که از صافی استفاده می‌کنید، تفاله‌ها یا برگ‌های آن را از آب داغ جدا کرده و شما با این ترفند باعث ثابت ماندن رنگ و نگه داشتن کیفیت اولیه چای برای مدت طولانی می‌شوید. این کار در واقع باعث می‌شود چای را با رنگ و طعم دلخواه خود بنوشید.

استفاده از چای کیسه ای

شما می‌توانید برای آماده کردن چای در فلاسک، از چای کیسه ای استفاده نمایید. این روش تفاوت چندانی با روش قبل ندارد. نقطه مشترک در هر دو، صافی مورد استفاده است.

این تکنیک ها مفیده: بهترین روش های از بین بردن بوی بد فلاسک و قمقمه که نمی دونی!

چای کیسه ای

دمای آب

دمای آب نیز در سیاه شدن چای به خصوص در فلاسک استیل، عامل مؤثری محسوب می‌شود. به این معنی که اگر آب در فلاسک بسیار داغ باشد، ممکن است موجب تیره شدن رنگ چای شود.

این مطلب هم کاربردیه: تمیز کردن صفحه تلویزیون با این روش کاربردی و بدون آسیب

نوع فلاسک

جلوگیری از سیاه شدن چای در فلاسک 6

این را هم شاید بپسندی: دعای مشلول بهترین دعا برای رهایی از ناامیدی و رسیدن به حاجات

 

فلاسک از نظر ظرفیت، وزن، اندازه و شکل در انواع مختلفی وجود دارد. بنابراین، نوع و کیفیت فلاسک نیز می‌تواند عوامل تأثیرگذاری در سیاه شدن چای در فلاسک باشند. ضمن این تغییرات فیزیکی، چای به تدریج نیز سرد می‌شود. فلاسک‌های بی‌ کیفیت و نامناسب، به دلیل سطح داخلی خشک و ناصافی که دارند، ممکن است باعث تیره یا سیاه شدن رنگ چای شوند.

فلاسک یا فلاکس کدام صحیح است؟

در زمینه استفاده از ظروف نگهدارنده برای مایعات، دو واژه “فلاسک” و “فلاکس” اغلب به طور غلط به جای هم به کار می‌روند. این اشتباه مرسوم در استفاده از این دو واژه ممکن است ناشی از گمراهی یا عدم آگاهی افراد باشد. هدف این مقاله، بررسی تفاوت بین فلاسک و فلاکس و روش استفاده صحیح از هر یک است.

این بدردت می خوره: ترفندهای جمع کردن مو از روی موکت و فرش با ۹ روش ساده

فلاسک:

فلاسک یک ظرف نگهدارنده است که برای حفظ و حرارت‌دادن مایعات استفاده می‌شود. این ظرف معمولاً دارای یک گردن بلند است و معمولاً از شیشه یا پلاستیک ساخته می‌شود. فلاسک‌ها به دلیل طراحی خاص خود قابلیت نگهداری حرارت را دارا بوده و برای کاربردهای مختلفی مانند نگهداری مواد غذایی یا محلول‌های شیمیایی استفاده می‌شوند. در علم و صنعت نیز فلاسک‌ها به عنوان وسیله‌ای مفید برای تجزیه و تحلیل شیمیایی و آزمایشگاهی استفاده می‌شوند.

فلاکس:

فلاکس یک محلول شیمیایی است که برای کاربردهای مختلف در فرآیندهای فلزکاری استفاده می‌شود. فلاکس معمولاً شامل ترکیبات شیمیایی مانند بوراکس، اکسید روی، اکسید روی و کلرید زینک است. فلاکس به طور عمده برای پاشش روی سطح فلز قبل از جوشکاری، لحیم کاری یا نشت کاری به کار می‌رود. این ماده باعث ایجاد یک لایه حفاظتی بر روی فلز می‌شود و از اکسیداسیون و تغییرات شیمیایی غیرمطلوب در فرآیندهای فلزکاری جلوگیری می‌کند.

 

برایتان جالب خواهد بود

بازی‌های گروهی برای عید دیدنی‌های نوروز ۱۴۰۳

نکات خرید طلای نو و دست دوم را یاد بگیرید!

روانشناسی شخصیت | اگر کسی این رفتار را با شما داشت بدانید از شما متنفر است!

ترفند تمیز کردن کاغذ دیواری و پاک کردن انواع لکه

ترفندهای براق کردن سینک ظرفشویی و شیرآلات

تمیز کردن پشت قابلمه با راهکارهای خانگی بدون زحمت

آموزش بهترین ته دیگ زعفرانی: ترد و خوشمزه با فوت کوزه گریش

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. به نظر من بذاریم طبیعی پیش بره بهتره، چای ایرانی طبیعی بگیریم و بدون اسانس واقعا خیلی بهتره، دندونات هم رنگ چایی نمیگیره
    من قبلا هرچی مسواک میزدم یه چایی میخوردم سریع زرد میشد به خاطر رنگ چای خارجیا، الان با چای ایرانی لازم نیست بعدش درجا مسواک بزنم، همون روزی ۳ بار کافی میشه
    قوری ای که هم دارم رنگ نگرفته، برا فلاسک هم بذاری رنگ چایی عوض فکر نکنم بشه.
    حتما تست کنید چای ایرانی طبیعی بدون اسانس رو

  2. اصلا استفاده از فلاسک اشتباهه، بعضیا هرروز تو فراسک میخورن، فلاسک برای مجبوری مسافرته نه محل کار و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + هشت =

دکمه بازگشت به بالا