سرگرمی

چیستان حبیب لیسانسه ها: چرا لک لک ها موقع خوابیدن یکی از پاهایشان را بالا می گیرند؟

چیستان حبیب لیسانسه ها 2: چیستان یکی از گونه‌های ادبی در ادب رسمی و فرهنگ مردم ایران چیستان است. چیستان نوعی از تفرج و تفنن ادبی است که به جز کاربرد سرگرم‌کننده، جنبه‌های آموزشی و فرهنگی دیگری نیز دارد. البته این سری از چیستان های حبیب حبیب لیسانسه ها بیشتر جنبه فان و سرگرمی داره و پاسخ جنبه طنز داره!

این هم جالبه: چیستان حبیب لیسانسه ها: اگه گفتی چرا مار نمی تونه به مسافرت نمی تونه بره؟

علت نام گذاری این صنعت به «چیستان» در فارسی، این است که جملات پرسشی معمولاً به صورت سؤال و با عبارت «چیست آن» یا «چیست» آغاز می‌شوند. در ادامه با چیستان حبیب لیسانسه ها 2 همراه باشید. شما در چیستان حبیب لیسانسه ها از سری مطالب بخش سرگرمی مجله اینترنتی گفتنی به این سوال پاسخ دهید: چرا لک لک ها موقع خوابیدن یکی از پاهایشان را بالا می گیرند؟

چیستان حبیب لیسانسه ها 2-2

این را هم ببین جالبه: کدوم ظرف سنگین تره؟ می دونی فقط 1 درصد افراد پاسخ درست میدن!

این هم جالبه: سوال ریاضی ساده ولی سخت | پاسخ عبارت 345+1=؟ چند می شود؟

.

.

.

.

.

.

این را هم ببینید: آزمون شناسایی زامبی واقعی: اگه زبلی بگو کدومشون واگعیه؟

به نظر شما جواب چیه؟

فقط 5 ثانیه وقت داری!

.

.

این خیلی جالبه:چیستان حبیب لیسانسه ها: اگه گفتی چرا ماهی ها به هم دست نمی دن؟!

.

.

پاسخ چیستان حبیب لیسانسه ها 2

جواب میشه: به خاطر اینکه اگر هر دو پا را بالا بگیرند، می افتند. 😄

چیستان حبیب لیسانسه ها 2-3

چیستان چیست؟

چیستان کلمه ای مرکب از «چیست» و «آن» است که در علم بدیع در فارسی، معادل کلمه «لغز» عربیست. لغز در لغت به معنی پیچیدگی و پوشیدگی است و و در اصطلاح به معنی کلام موزونی است که نام چیزی در آن برده نشود ولی اوصاف آن طوری برشمرده شود که خواننده با خواندن آن اوصاف پی به نام آن چیز ببرد. طراح چیستان سعی می‌کند تا با بیان اجزای حسی و مادی یک پدیده و معرفی برخی از ویژگی‌های آن مخاطب را برای شناسایی آن به تلاش و تکاپوی فکری وادارد. همچنین می توانید در شبکه های اجتماعی مانند ایسنتاگرام و فیس بوک گفتنی ما را دنبال کنید.

این هم جالبه: تست ریاضی: این معادله ساده ریاضی رو حتی دانشجوها هم اشتباه حل می کنن!

این هم جالبه: فقط 5 درصد افراد می تونن در 3 ثانیه اول مرغ ناقلا رو بین اردک ها پیدا کنن!

مزایای بازی فکری

تفریح و سرگرم شدن تنها یکی از فواید بازی های فکری می باشد، بازی فکری و سلامت روان رابطه ی مستقیمی باهم دارند. همچنین تاثیر بسزای بازیط فکری بر مهارت های شناختی و عملکرد ذهن را نباید از یاد برد. از جمله مزایای بازی های فکری می توان موارد زیر را نام برد.

1.باعث بهبود عملکرد مغز می‌شود

در بازی‌های فکری، باید دائما همه چیز را در نظر بگیریم و به آنها فکر کنیم. رفتار رقبا، شرایطی که در آن گیر افتاده‌ایم، تصمیماتی که باید در مقابل رفتار طرف مقابل بگیریم و حتی، شرایطی که ممکن است بعد از هر انتخاب برایمان رخ بدهد. این یعنی، استفاده کامل از سلول‌های مغزی.

بهتر است بدانید که هر چقدر بیشتر به سلول‌های مغزتان استراحت بدهید، آنها را تنبل‌تر می‌کنید. وقتی از آنها استفاده نشود، می‌میرند و این باعث می‌شود تا در معرض کندی ذهن یا آلزایمر قرار بگیریم.

اگر روال زندگی شما یک چیز روتین شده است و در طول روز، کاری ندارید که بخواهید برای انجامش، به مغزتان فشار بیاورید، باید به فکر یک جایگزین خوب باشید. چه چیزی بهتر از  بازی فکری! شما هرروزه می توانید مطالب متنوعی از تست های هوش و چیستان ها و معمای و تست های بینایی را در مجله گفتنی مشاهده کنید و با حل آنها قدرت تمرکز و فکری را تقویت کنید.

 

این هم جالبه:

سوال ریاضی: فقط یک ذهن خلاق می تونه جوابو پیدا کنه!

سوال هوش: فقط یکی از خانما راست میگه، اگه گفتی کدوم؟

شاید به نظر آسون بیاد ولی پیدا کردن تفاوت های تصویر پاندا کوچولو خیلی سخته!

تام فراموشی گرفته، به تام کمک کنید همسر حامله اش را شناسایی کند!

حکایت دختر حاجی صیاد و خیانت معلم مکتب | بخش دوم

داستان دختر حاجی صیاد و خیانت معلم مکتب | بخش اول

اگر ببرهای مخفی در تصویر را پیدا کنید، جزو 1 درصد تیزبین جهان اید!

تست هوش: به نظرت ماریا در این اتاق پر آب چه کاری برای نجات باید کند؟

مهتاب منصوری

مهتاب هستم، فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه سوره تهران علاقه بسیاری به شخصیت های کارتونی و انیمیشنی دارم و اوقات فراغتم رمان های عاشقانه رو دوست دارم مطالعه کنم. من از زمستان 1402 به خانواده گفتنی پیوستم و در همین مدت کوتاه خیلی چیزها یاد گرفتم و دوست دارم مهارت هام رو روز به روز افزایش بدم.

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا