بیماری هاسلامت

سندرم قلب شکسته چیست؟ علائم، علل و درمان آن را بشناسید

سندرم قلب شکسته: اجازه ندهید غم و اندوه شدید بر قلب شما تأثیر بگذارد زیرا می تواند باعث سندرم قلب شکسته شود. جزئیات بیشتر را در سلامت گفتنی بخوانید.

سندرم قلب شکسته چیست؟ علائم، علل و درمان آن را بشناسید

شکستگی قلبی یا اخبار ناراحت کننده می تواند باعث شکستگی قلب شود. اما تعداد کمی می دانند که این می تواند منجر به یک بیماری جدی شود. جدا از زاویه عاطفی، یک زاویه بهداشتی حیاتی نسبت به قلب شکسته وجود دارد که منجر به سندرم قلب شکسته می شود.

یک بیماری نادر، TCM یا BHS (سندرم قلب شکسته) تنها سه تا چهار درصد از جمعیت جهان را تحت تاثیر قرار می دهد. تنها دو درصد از افراد مبتلا به حملات قلبی که سریعاً به اتاق اورژانس منتقل می شوند، به BHS مبتلا هستند، و 98 درصد باقیمانده موارد حمله قلبی یا انفارکتوس میوکارد است.

در 85 درصد موارد، زنان بیشتر تحت تأثیر قرار می گیرند، به ویژه زنان یائسه که اغلب بالای 50 سال سن دارند. مردان 10 تا 15 درصد موارد را تشکیل می دهند.

حتما امتحان کنید: با این خوراکی ها سریعا لاغر می شوید! تا حالا روغن نارگیل خوردی؟

سندرم قلب شکسته چیست؟

سندرم قلب شکسته

سندرم قلب شکسته یک پدیده غیرمنتظره است که ناشی از افزایش ناگهانی سطح هورمون استرس و فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک است. غم و اندوه شدید در مورد مرگ یکی از عزیزان یا برخی اخبار بسیار وحشتناک مانند ضرر مالی، قطع رابطه، طلاق و غیره، برخی از عوامل محرک BHS هستند که اغلب اتفاق می افتد.

علاوه بر این، استرس فیزیکی ناشی از مواردی مانند خونریزی مغزی، سپتی سمی شدید، تصادفات و مسائل مربوط به بارداری می تواند منجر به ضعیف شدن عضلات قلب شود. به ندرت ممکن است با فعالیت بدنی یا حتی جنسی بیش از حد ایجاد شود.

جالب است بدانید: آیا روغن زیتون می تواند از حملات قلبی محافظت کند؟

سندرم قلب شکسته چگونه تشخیص داده می شود؟

سندرم قلب شکسته

گفته می‌شود که برای بیماری‌های مرتبط با قلب، ECG بهترین آزمایش است، اما تشخیص BHS فقط از طریق نوار قلب یا اکوکاردیوگرام به دلیل شباهت‌های بین علائم بیماری و حملات قلبی، چالش برانگیز است.

بنابراین تشخیص‌های انحصاری را انجام می‌دهند. پس از رد کردن حملات قلبی واقعی و سایر بیماری‌های قلبی، با معاینات بالینی، پرس‌وجو از تاریخچه پزشکی بیماران و خانواده‌هایشان و آنژیوگرافی عروق کرونر، می‌تواند تشخیص دهد که وضعیت فعلی بیمار ممکن است ناشی از BHS باشد.

حتما ببینید: مزایا و معایب طراحی لبخند: همه چیزهایی که باید بدانید

دلایل BHS (سندرم قلب شکسته):

از دست دادن یکی از عزیزان
قطع رابطه یا طلاق
خسارات مالی یا شغلی قابل توجه
یک تشخیص پزشکی شوم غیرمنتظره
برخی از عوامل فیزیکی
حوادث ناگوار جدی مانند آسیب به سر
شرایطی از جمله COVID-19، شرایط عصبی مانند صرع، مشکلات دوران بارداری و سپتی سمی
یک عملیات قابل توجه
تلاش قابل توجه از ورزش
برخی از داروهای آسم و افسردگی که باعث ترشح هورمون های استرس می شوند

حتما بخوانید: چرا روی پیشانی خود جوش می زنم و چگونه می توانم از شر آنها خلاص شوم؟

جالب است بدانید: 6 علت درد قفسه سینه: چرا وقتی نفس می کشم سینه ام درد می کند؟

سندرم قلب شکسته

سندرم قلب شکسته را می توان به راحتی مدیریت و درمان کرد اگر مراقبت های مناسب به موقع انجام شود. افراد باید برای مدیریت سطح استرس خود تلاش کنند تا از عوارض مرتبط با این فروپاشی عاطفی جلوگیری کنند.

طی چند هفته تا چند ماه، بیمار در 80 تا 90 درصد موارد به طور کامل بهبود می‌یابد، مشروط بر اینکه مراقبت‌های پزشکی مناسب و توجه دقیق دریافت کند. غلبه بر غم و اندوه آسان نیست، اما می تواند برای برخی از افراد به خصوص کسانی که قلب ضعیفی دارند، تهدید کننده زندگی باشد.

لینک های مرتبط:

چرا معمولاً واکسن ها بالای بازو تزریق می شوند؟

پولیپ روده بزرگ و علائمی که باید بدانید

خطاهای پزشکی: 9 مورد از فاجعه بارترین اشتباهات پزشکان با عواقب جبران ناپذیر

اختلالات خوردن در بارداری، مشکلی رایج که دست کم گرفته می شود

سوزش و درد در آلت تناسلی: آیا ختنه کردن خوب است؟

 

 

سارا محبی

سارا محبی هستم فارغ التحصیل سینما از دانشگاه علم و فرهنگ علاقه زیادی به دنیای سینما و اخبار و مطالب این حوزه دارم. دوست دارم جدیدترین اخبار مرتبط با سلبریتی ها رو دنبال کنم و اون ها رو با شما عزیزان هم به اشتراک بگذارم. سایر علایق: نوشتن، نقاشی و یوگا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 1 =

دکمه بازگشت به بالا